Емс, вече е вторник Няма седмично таро
Витхце, аз съм щастлив човек. Не познавам часовник, нямам понятие коя дата сме, за ден от седмицата не коментираме. Малко по-сериозен напън ми налагай около дните за теглене, защото от теб разбирам, че сме вторник. Времето за мен се измерва в - около месец до морето, около два месеца до рожден ден, около 1 седмица до Коледа. Как ги мислиш ти? :012: Било вторник, а няма седмично таро. Да оставя телефон, фейсбук, има лични съобщения - напомняй, момиче, защото съм в друго измерение. :012:
И да си споделя нещо, беше интересно. Карам си аз из родните разбити пътища, а срещу мен един Лъвов мост. Хич не е по софийско, даже не е и в населено място. Е, не можах да се стърпя. Спрях да го снимам.
За седмицата ти изтелгих
Тройка мечове Умереността Четворка пенткакли Това боднато сърце хич не ме кефи. Да не дойде някакво разочарование от някой. Може по-честичко да усещаш някаква болка сърдечна. Да искаш да се предпазиш от нараняване, което да те сковава. Да не се намеси трети човек в отношения - приятелски, любовни? Сякаш ще има излишни или ти сама ще се отдръпнеш. Не всичко е толкова черно, не се поддавай на негативизъм. Остави болната кръв да изтече. И се опитай да се хармонизираш. Бъди премерена в мислите, действията. Ще се чудиш на кое да угодиш - сърце, глава. Но сякаш ще се постараеш да охладиш страстите. Послушай чуждите съвети. Не забравяй, че около теб има красота, въпреки всичко. Създай си удобства, хубави моменти. Хармонизирай се. Но нека хармонизирането не води до прекалена прагматичност. Все пак и духовното, чувственото е важно.
Само да попитам - да няма някоя жена, която те ранява и наричаш патица? Бъди мааалко по-дипломатична. И трупай ресурси. За времето, когато всичко ще е различно. Без майтап, този Обесен направо е влюбен в теб. Последната карта в колодата - Обесеният.
Хем трябва да се преобърне нещо, хем сама го спираш и се блокираш.
Време е, пусни лошото от себе си. :58: