fortunades, Юпитер има най-много достойнства върху АСЦ и МЦ, в твоята карта, ако приемем, че е казими, в собствен дом и терма.
Меркурий е фазов, максимално отдалечен от Слънце, значи не е смотан, просто не е компетентен в своята сфера, не можеш да очакваш от него професионализъм, ако си ангажирана с дейности по него ?
Сатурн вижда АСЦ с твърд аспект, което е проблем, хвърля аспект и към Меркурий, и към Юпитер, които имат управление над 1 дом. Редно е да се съобразиш с това, защото макар и с добре поставено Слънце, жизнеността и здравето не са на ниво. Личните качества, начинът, по който се заявяваш също срещат пречки.
Луната в 10-ти дом, в дневна карта, в мъжки знак, намаляваща, не е в синхрон със своята природа, но е в позиция да действа, по-често с негативните си характеристки. Ти си тази, която упражнява влияние върху другите, натиск, намеса.
Рени,
Много си права за здравето-въпреки по-здравословния начин на живот, спорта и ограниченията-да, често боледувам.
Отделно да кажа за личните качества-срещам пречки, най-вероятно, защото се заявавам по доста категоричен начин и много натискам всички около мен да са като мен, но няма как да стане. Особено на работното място, там е голяма мъка. Аз ако не се намеся, няма да се движат нещата.
Давам пример от вчера(отпуска съм тези дни): ведгата се е създал конфликт, който без мен не може да се разреши, защото всички са настроени агресивно и всички са егоисти и всички дърпат към себе си т.е. те да са прави. А, аз когато съм там, гледам да смечка нещата с разговор и помощ и там ми е грешката-помагам им, за да не се налага те да го правят. А когато се наложи те да го направят-проблем. И днес отново, докато бях по лекари, ми се пишат разни неща, но реших да не отговарям-и пак са направили голяма каша. В момента се уча да не се меся и да не натискам нищо и никого и нещата да си вървят без мен.
akruks,
Този Марс в Телец и то в 12-ти дом, не трябва ли да е малко по-бавен, муден и не толкова изнервящ ме?
Или по-скоро е подтиснат и от там си държа всичките емоции в себе си и търпя?
Усещам се вече, че наистина търпението ми е много голямо и като едно Теле, седя и седя и гледам и търпя.. и дойде ли момента, в който ми падне шапката, истинския Марс и слънцето ми в Овен, се появяват на повърхността, но тогава става лошо. Искам да си казвам нещата както са си на момента, ама.. за сега ми е трудно.
Малко по-дипломатично искам да ги казвам и в момента това го отработваме с психолога.
Много ми е трудно да стопирам нещата, старая се.
Опитвам се да се поспра, но имам чувството, че ще стана тромава
Написаното от мен е за квадрата на Марс с Луната, а не конкретно за Марс в Телец и в 12д.
Под спиране нямах предвид да спреш да действаш, а да спреш да контролираш всичко и всеки, в старанието си да е перфектно до най-малкия детайл. Това е!
akruks,
Тъкмо на мястото си го каза. Описах ситуацията на Рени. Какво се очаква да направя в такъв момент, като знам, че като се върна там, после аз ще сърбам попарата?
Е, мълчах си днес и шефа най-накрая избухна и колегата си го отнесе, щото има мозък колкото на пиле. Сега, ще редактира всичко на ново и така... Но не мисля, че ще променя нещо...той ще си остане такъв непосредствен.
Относно предния пост, който ми написа за това, че ще намеря някаква дейност да разпускам-бях при един дядо на ирисова диагностика-позна си всичко човека, но не каза да имам проблем с фертилитета. Изписа ни билки и йога-обърнати пози за болките в кръста и една рецепта: 500гр мед, 3 с.л. канела + 15см настърган корен от джиджифил.
Бях и на лекар вчера при една лекарка, която прави инвитро-всичко е наред и при давамта с мъжът ми. Каза, че са генетични грешки и природата си знае работата, кое да вземе и кое да махне. Едиственото нещо, което ме посъветва е да си намеря отдушник и да се успокоя.
Благодаря!