Ние само се срещаме, а повече говорим по телефона. Не ме натиска за секс изобщо. А по какво се вижда дали ще е сериозна и по какво пе ще е само за секс?
По това че е в пети дом ли показва несериозното му отношение ?
В картата не е отразено да се срещате и да имате добра/постоянна комуникация, тъй като вашите У3 са в разходящ квадрат, който ще се повтори още два пъти, тъй като Меркурий е ретрограден, което предоплага, че срещите /разговорите ще спрат.
По въпросите ти, които си задавала в анализа си:
Между Марс и Венера има тригон.Не, няма тригон, защото това не е натал, където да се отчита аспекта по дъга, а се гледат разходящи и сходящи аспекти в рамките на знака, в който се намират сигнификаторите, когато е зададен въпроса.
Какво показва този 6ти дом ? Твоят 6д е за него 12-ти дом, въпросът ти не е за работа, че да го гледаш като работен дом.
В случая Венера е У1, У8 в негов 12д- прикрива себе си и интимния си живот, склонен е към аморални прояви, към тайни сексуални връзки.
но пък новият управител на Овен е ПлутонОвен се управлява от Марс, Плутон е нов управител на Скорпион
На мен ми се струва че сякаш той ще захапе повече по мен /ако правилно съм ги изтълкувала нещата/Няма как да захапе, след като вашите У5 са в разходящ куинконкс, а неговият У1- Венера, като смени знак ще извърши квадрат с неговия У5 Сатурн, затова написах, че ще има други предпочитания в любовта, ако досега те е харесвал, скоро това ще се промени, затова и написах, че любовна връзка не се очертава да имате.
Може ли и от мене един въпрос за начинаещи- ти като сподели, че си се занимавала през последните 4г с Таро, пари вземаше ли?
И защо ние тук безплатно трябва да те правим хораристка, а накрая едно "Мерси!" да не казваш, защото не си получила отговора, който искаш да прочетеш.