Здравейте,
От известно време се интересувам от астрология и чета доста, включително и форума и сега започвам да се вкарвам в някакви филми с транзитите на Сатурн (каква изненада, сигурно на всеки начинаещ му се е случвало). Та в момента той ми навлиза в 8ми дом и всичко, което знам е, че ми предстои едва ли не тотален шок и ужас, направо още от сега да се гръмна, за да не се мъча. Вие знаете за какво става дума още по-добре от мен. Натален Сатурн ми е в 6 дом в съвпад с Нептун в Козирог и в опозиция с Марс в 12 (рак). В осми и втори дом нямам планети, но пък в 8 ми е Северният възел (риби). Нямам особени лични спомени от пърия път, когато е имало транзит през 8 дом, но от семейството знам, че съм имала много сериозен здравословен проблем. От това, което виждам и аз с моите начални познания, се е случило около съвпада на на Марс и Сатурн в началото на 8ми дом. Та въпросът е наистина ли от този транзит може да се очакват само негативни последствия и няма ли някакъв градивен начин за отработване на тази енергия? Честно казано още не мога да се окопитя след преминаването през 6 и 7 дом, неща от рода на смяна на 3-4 работни места, още продължаваща безработица, изгубване на каквато и да е финансова стабилност и край на комуникацията с 95% от хората, които някога съм познавала са част от подаръците, които получих. Разбира се не мога да си изкривя душата - получих и неща, които намирам за положителни - тотално различен поглед върху света и хората, едва ли не го усещам като коренна промяна на същността ми.