В темата за Марс,Папи беше писала за това,дали сме добри шофьори,според това къде попада Марс.Какво друго е нужно според вас?Меркурий,който се свързва с комуникации,движение?+упр.на 3ти дом.Имам познати със зле позтавени Марс и Меркурий ,които шофират ежедневно.Дали са добри и разумни на пътя обаче?Имам самочувствието на много добър "карач"на автомобил,което често ми го срива ММ,който се мисли за перфектен със съвпад Марс/Меркурий в дева,9ти дом.
Понеже темата е за начинаещи, бих искала да попитам akruks или някой друг желаещ, разбира се, следното:Може ли накратко да ми обясниш как разбра, че картата е на малко дете? Предварително благодаря
Цитат на: Сафо в Януари 03, 2022, 05:39:43 amВ темата за Марс,Папи беше писала за това,дали сме добри шофьори,според това къде попада Марс.Какво друго е нужно според вас?Меркурий,който се свързва с комуникации,движение?+упр.на 3ти дом.Имам познати със зле поставени Марс и Меркурий ,които шофират ежедневно.Дали са добри и разумни на пътя обаче?Имам самочувствието на много добър "карач"на автомобил,което често ми го срива ММ,който се мисли за перфектен със съвпад Марс/Меркурий в дева,9ти дом.Със зле поставени Марс и Меркурий съм, шофирам ежедневно, интензивно, уверено. Късно започнах, но наваксах. Натискам газта. Считам, че това със скоростта ми е единствен, основен грях. Не разбирай, че я изюрквам на тясна уличка в градска среда, но табелите с ограниченията на скоростта са ми фон. Определям се като отговорен шофьор.
В темата за Марс,Папи беше писала за това,дали сме добри шофьори,според това къде попада Марс.Какво друго е нужно според вас?Меркурий,който се свързва с комуникации,движение?+упр.на 3ти дом.Имам познати със зле поставени Марс и Меркурий ,които шофират ежедневно.Дали са добри и разумни на пътя обаче?Имам самочувствието на много добър "карач"на автомобил,което често ми го срива ММ,който се мисли за перфектен със съвпад Марс/Меркурий в дева,9ти дом.
По един неаспектиран Марс(мъж) в синастрия, но при много други хубави аспекти, може ли да да се определи че няма да я бъде!
Цитат на: maimunka365 в Януари 06, 2022, 09:36:44 pmПо един неаспектиран Марс(мъж) в синастрия, но при много други хубави аспекти, може ли да да се определи че няма да я бъде! В синастрия се гледат много други неща, не само Марсза брак например се взема под внимание аспект между Юнона на двамата, ако е хармоничен е ок
maimunka365, твои планети, ако не виждат негов Марс, не е задължително с точен аспект, много ясно, че няма да я бъде.
Цитат на: Рени в Януари 07, 2022, 09:46:36 ammaimunka365, твои планети, ако не виждат негов Марс, не е задължително с точен аспект, много ясно, че няма да я бъде. И конкретно ако марсовете и венерите не се виждат, сексът ще е мираж
При мен явно никой не вижда нито Марса ми, нито Венерата. Обаче моя Марс вижда всичко в близнаци, рак, лъв, везни, стрелец, козирог, водолей... И?