Av, за точния час на раждане може да ползвате услугите на професионален астролог, който е вещ в ректификацията.
А, относно това, какво ви вълнува, в момента, може да зададете въпрос, в темата "Хорарни въпроси".
Рени,
благодаря за отговора. Била съм...няколко пъти...имам два часа с 20 мин разлика. По първия се случват някакви неща, но не в указаното време. По втория още нямам събитие.
Никой не може да го познае, за това рещих сама да търся този така важен отговор за мен. Последно бях при Кунева, която даде доста важни за мен прогнози, но не знам дали няма да се случат след 3 години....когато и казах за двата часа тя взе този по който са ми се случили събития, но НЕ в посочения период от предходен астролог.Вторият час каза, че не работи, а моите съмнения са, че може би е по-верен тъй като по него СЛВ ми е бил в 4 дом, когато имах сделка за недвижимо имущество. По "обичайният" час СЛВ ми попада в 3 дом.
И това исках да попитам: Задължително ли когато СЛВ е в 4 дом(и при двата часа се пада в Рак) имаме предпоставка за покупка на имот?
Ако някой вещ може да помогне ще съм благодарна. Мира ми каза ще има доста промени, особено по 7 дом....а чуках 38 и съм alone.