Помня много добре слънчевото затъмнение 2017.Тогава си посрещнах рождения ден в Рим. Бях късо постригана и косата си я бях дарила за онкоболни жени, ама на място където не плащат за перуките . Работата ми вървеше добре, радвах се на моят племенник и се чувствах щастлива. Чудех се къде ще ме удари това затъмнение и ти сега ме подсещаш, че навярно последствията му са били когато мама припадна в банята на 2.02.2018 и не знаех дали ще се върне.
Въпреки, че съм мед. лице стоях като вцепенена и само виках Мамо, мамо. Мислех, че съм я загубила(много време беше в бесъзнание) и тогава се помолих на Господ да ми я върне дори и да я гледам на легло. За щастие дойде в съзнание, но не можеше да диша ... Пирогов, пукнати ребра...няколко дни в Пирогов, за мен ужасни дни.
И все пак отчетох го като малкия дявол.
Не знам как да го отчитам, защото са минали 7 месеца от затъмнението....дали не оказва влияние втрото, което започва февруари?
За второто затъмнение, февруари-с тати не съм имала проблеми, шефа ме буташе напред по това време. Другото което се случи октомври 2018-влюбих се безпаметно. Не знам дали точната дума е влюбих, но имаше много, много силна химия мисля двустранно Направо бях в безтегловност...
Октомври 2018 вече ти е оказвало влияние лъвското затъмнение от 11 август 2018г. - когато твоето Слънце е в съединение с Новолуние (Сл. затъмнение), то отключва нещо ново да се случи - творчески проект, нова любов, нещо ново в живота на близък мъж, като бащата, син, дядо, шефа - все от Слънце представени. Това, което се е случило с майка ти е от Лунното затъмнение на 31 януари 2028г., Луната представлява освен нашата душевност, настройките когато сме на автопилот, така и близките жени, предимно от семейството. И това ЛЗ по всяка вероятност е било в твоя 4-ти дом, естественият дом на Луната. Домът където попада лунация/затъмнение също е от значение, активират се делата по този дом, дори без аспекти. А тук аспект има - квадрат със Сатурн У10, майката е по10д. Гледам те за час 23:30 , там Сатурн е в 6д., където му е мястото - Сатурн – кариера, 6д - ежедневие и работа, свързана със здравето
Сатурн не го слагай в 7д или на ДС, ако беше там щеше да имаш стабилна връзка с по-възрастен или по-зрял и улегнал мъж. Не ти е вървяло с партньорите заради Марс и Уран в 7д., най-вече Уран те провокира към неочаквана и рязка смяна на партньора, а самите мъже, които привличаш са неконвенционални (по Уран) , активни и агресивни по Марс, и избухливи по съвпада Марс/Уран. Марс на Южния възел там - със своите действия си в разрез на желанията на обществото, проявяваш инициатива в неподходящо време, създава си врагове, възникват противоречия и антигонизъм, на които реагираш яростно и разочаровано. Марс по градуси е в квадрат на Слънцето - твоята личност, твоето Аз , Егото, с действията си вредиш на самочувствието, на пълноценната изява на това, за което си на този свят и така по-лека лека си отчиташ събития, преценяваш разположението на всяка планета по дом, дали ти пасва това описание, гледаш също крайния диспозитор - знак и аспекти