Крал чаши, Отшелникът и Миналите животи на Делф са с абонамент.
Логично е да имам нужда от усамотение. Карам втори пубертет, прибирам се в 8 сутринта след бурна нощ. Но на 18 години бях готова за няколко поредни такива вечери. Сега ми е нужно повече време за възстановяване. Тъкмо да се съвзема, а отново направя тази и ред други простотии.
Орисвате ме на забавления, но аз искам малко релакс. Ще ми се пръсне сърцето, ако продължавам така.
То ще си покаже какво ще се случва. С този начин на живот няма да мога да стигна скоро до картите, за да понаредя и аз малко. :012:
Седмични карти за
Клер. Тази седмица ще компенсирам и ще започна с карти за хората, за които не успях при предното теглене.
Отшелникът Седмица мечове Колелото на съдбата Клер, искаш да стигнеш до някакъв отговор. И ще го търсиш в себе си, не толкова в другите. Дай си малко почивка и помисли за всички хора, на които имаш доверие и дали са го заслужили. Може да се появят други, които с жестовете си да те изненадат приятно, за сметка на близките, от които си очаквала това.
Малко минорни карти. Явно ти е напрегнато вътрешно, дори да не показваш. Може да се справиш с някакво предизвикателство и да ти се струва, че има повече трудности в живота ти. Но всичко е цикъл. Ще дойде и твой ден на усмивки. Може да не е през тази седмица.
Последната карта е Императорът.
Трябва да направиш някакъв избор, може да е свързан и с жертва на нещо или някой. По-скоро заради това ще ти е напрегнато. Но ще имаш нужната мотивация за успех. :58: