Слънцето на МЦ в хармоничен аспект с Луната в 7ми,партньорските отношения са на фокус,ще има изява,видимост.По нат.той има много силен Марс в 1ви дом,сега сол.асц отново е в овен,но сол.Марс в 8ми дом съвпад Венера.По 8ми дом са чуждите пари,банките,интервенции,инциденти,смърт,секс.Всичко това,ще присъства в живота му за тази сол.година,но като положителна изява.Ще инвестира в нещо,покупка на кола,жилище,или бизнес инвестиция.Ще сключи договор,срещи с лица юристи,нотариуси.Има възврат на Меркурий,упр.на 3ти дом и в 10д,активиран от Венера/Плутон.Комуникации,сделки и договори,братя/сестри ,пътувания ,ще има активност и видимост по тези теми.При съседи,брат/сестра-интервенция.Родителската ос е активна,домът,статусът,смяна в положителна посока,има шанс да стане родител според мен.
Уран в 1ви сол.дом -зъбни снимки,рентгенови,или ехогравски прегледи.Нервност.Прибързаност,здарвосливни проблеми,в работата издигане.Марс е в чудесен аспект със Сатурн от 11сол,групи,приятели ,ще съдействат в някакво начинание,но 11дом е 2/8 на родител.Проблем с очите.Юпитер в 12дом,в 0*,упр.на 9ти-някой по 9ти дом-далечен/некръвен роднина ще започне нещо ново,или ще приключи нещо.