Ще кача и моя солар тук. По миналогодишния ми бяхте изключително точни, ще съм благодарна, ако кажете нещо и по този. Той започна още октомври. Изминалата година беше много трудна и решаваща за мен, надявах се с новия солар да започне нещо чисто в живота ми накрая, но това така и не се случва, а нещото, което ме безпокои, е че не виждам да се случи промяна за добро. Благодаря предварително благодаря :engel016:
Къде желаеш промяна за добро? Промените ние ги правим
Сатурн ти е обхождал 12 дом ... самотно и студено ли ти беше?
Със Сатурн на АС няма как да ти е лесно, но е обяснимо желанието ти да се утвърдиш, да сложиш ред в живота си, да изхвърлиш излишното и да затвърдиш доброто. Извън солара - би следвало, ако положиш усилия да береш плодове след транзита му в 1 дом
Той, като гледам не е голям, ще направи съвпад с Венера, а после и с Уран. Венера ти управлява 6 и 11 дом, така, че ще засегне ежедневието ти, работата, а по 11 дом, може би и любовта, която получаваш, защото Марс е на К11.
То след това наближав аи възврата, та дерзай
Да се върна на солара - Сол АС е в 4 натален дом, близо след сол.АС е Уран, може би да смениш дома
Или необходимост от промяна, за да усещаш персонален комфорт
Сол. ИС в Рак в 8 дом, обхваща натални Луна, Юпитер, Хирон. Пак ми се струва, че ти се иска промяна, разширение, да се отървеш от наболели проблеми по този начин.
Като гледам 6 сол.дом пълен с Венера, Марс, Юпитер, СЛВ и Меркурий, обхващащ домовете от 9 до 11 и паралелно сол.МС в съвпад с нат. Сатурн .... Може би учене, работа и социалните контакти ще изпълват ежедневието, ще имаш възможност за кариерен растеж, разбора се - след упорита работа