Венерин съвпад имах преди две години, един младеж беше изплезил език по мен, но не му обърнах внимание. Вероятно ще се намират ухажори. Сега понеже се намира съвпад Уран в 12 дом, на мен ми мяза на такава една неочаквана любовна авантюрка, леко потайна, може и не леко. Другото, което прави впечатление е някаква промяна в работата, може би в рамките на организацията, но ще има парички и ще си добре. Много такива едни теми се въртят в тоя солар- раждане, смърт, 8-ми дом се набива на очи. Но може и да са завещания, кредити, парични обмени. И аз имам в предстоящия солар съвпад на Луна и Плутон, но не съм убедена как да го тълкувам. По принцип Луната показва домът където ще има най-голям акцент т.е. 9-ти дом. Може да ти се отвъри път, може да имаш работа с чужденци, може да е висок пост, с тоя Юпитер на върха на втори натален... Съвпада с Плутон може да покаже катарзис на вътрешно ниво, с тая Венера на АЦ, може да си изживееш вътрешно някаква емоция, скрита- все пак това е Плутон, тресе се отвътре, а отвън ледено спокойствие. Може и с някой колега да има ала-бала.
По един дом- теми бол. Дава се избор, а ти си избираш работа ли, здраве ли
Така си мисля аз, но не претендирам, че правилно ги "виждам" нещата