Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1044390 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7802
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #3165 -: Май 08, 2021, 06:23:05 am »
Диана,не виждам нищо трагично в солара ти.Асц сол в рак,3ти нат.дом-ще си като Луната,променлива,ще си под влияние на нейните фази ,ще пътуваш,ще общуваш ,нужда от семейство,от семейно гнездо.Имоти ,сделки.Натоварен 2ри дом.Таланти.Юпитер в 9ти-срещи с тесни специалисти,лекари,нотариуси,адвокати.Сатурн в 8ми -възможно е да имаш страхове,да придобиеш имот,да разбереш за смъртта,или раждането на някой.Плутон в 7ми дом предполага срещи с плутонианци.Хора с власт,манипулативни.Лъвска Луна драматизира повече от нужното,но и има нужда от изява,показност.Луната във втори дом-екзалтация по дом.Придобивки.Нептун на к10,при родител е възможно да има промени,на външен вид,примерно.Изкуствата са по Нептун.Възможно е при теб изява.Сатурн в 8ми дом -партиди,откриване/закриване(ток,вода)-банки,чужди пари,бюрокрация.Договорите са по 3ти дом също-подписи.Възможни събития при сестра ти.Твой 9ти е нейн 7ми дом.
« Последна редакция: Май 08, 2021, 06:25:32 am от Сафо »

guapa79

• Sr. Member
  • Публикации: 297
« Отговор #3166 -: Май 09, 2021, 11:45:44 am »
Благодаря ви много! Успяхте леко да ме успокоите.  :) Живот и здраве ще докладвам какви са били случките.
А добре ли е това, че соларът ще стартира с новолунието на 08.08., което е в съвпад със стелиума ми в лъв?

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3167 -: Май 10, 2021, 09:35:16 pm »
Благодаря ви много! Успяхте леко да ме успокоите.  :) Живот и здраве ще докладвам какви са били случките.
А добре ли е това, че соларът ще стартира с новолунието на 08.08., което е в съвпад със стелиума ми в лъв?
Не е точно новолунен солар.

paganne

• Newbie
  • *
  • Публикации: 28
« Отговор #3168 -: Май 21, 2021, 04:19:20 pm »
Имам усещането, че тази соларна година ще е изключително важна за мен, ще има трансформации, както е видно от планетите в първи соларен дом. Живот и здраве и леля ще ставам, което предполагам се вижда от сол. асцендент в 3 дом(събития, свързани с брат ми, поне аз така си го тълкувам). Струва ми се, че и дома ще сменям, иска ми се и второ висше да запиша. Дано да е късметлийски, защото последните години предимно  негативни неща се случваха.

Здравейте! Да дам обратна връзка по солара, той не е изтекъл всъщност, но действително животът ми се обърна. Много събития се случиха  - започнах връзка, която е изключително сериозна, започнах на малко стари години да уча нещо, което е коренно различно от текущото ми занимание, живот и здраве догодина по това време трябва да съм  на финалната права. Станах леля на момченце. Благодаря на всички, които се включиха тогава.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3169 -: Май 25, 2021, 06:25:28 pm »
Natal + Solar return chart, with houses
Благодаря ти, irko_birko! Дано сега да съм го построила правилно
За мен сол асц е на к10 натално.Луна на к7сол/к4 натал.Тотална промяна ,насоченост към печелене на пари,обрати в партньорствата,събитие при родител,племенници.Край на нещо.Уран е опозиция на съвпадът Луна/Сатурн в 1ви-не е лек аспект.Луна в 7ми дом-срещи с хора ,консултации,възможно е да посетиш астролог.Събитие при родител.
Алена,това ли имаш предвид?Събитие не означава проблем.Мисля някъде беше писала за болнични неволи при баща ти.

shic90

• Newbie
  • *
  • Публикации: 22
« Отговор #3170 -: Юли 14, 2021, 10:44:48 am »

Здравейте, това е новият солар на приятел.Бих се радвала, ако някой сподели мнение за него .
От предишните Ви тълкувания, всичко беше 1:1. Благодаря на всички отзовали се!💖
Прекрасен ден на цялата група😘😘😘

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3171 -: Юли 14, 2021, 02:05:04 pm »

Здравейте, това е новият солар на приятел.Бих се радвала, ако някой сподели мнение за него .
От предишните Ви тълкувания, всичко беше 1:1. Благодаря на всички отзовали се!💖
Прекрасен ден на цялата група😘😘😘
без много да се вглеждам, акцентира на е оста на взаимоотношенията, партньорства бизнес и брачни, ритуали, кръщенето, сватби, любов, хобита, спорт, раждане на дете при някой е възможно,ако има племенници, или да стане дядо. Събитие при приятел.
Човекът е представен от Венера в този солар, да следи планетата през годината и да действа, когато е силна. В лъв не е, може да чувства дискомфорт на моменти, но все пак Венера е съвпад с Юпитер, което е чудесно. Може да придобие нещо, наследство, печалби.

shic90

• Newbie
  • *
  • Публикации: 22
« Отговор #3172 -: Юли 14, 2021, 02:18:01 pm »
Много точно Сафо,както винажи много точна☺ На път е да стане дядо,но в личен план не е много ок.
Благодаря за отделеното време💖
« Последна редакция: Юли 14, 2021, 02:21:50 pm от shic90 »

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1937
« Отговор #3173 -: Юли 19, 2021, 11:05:36 am »
Здравейте,

Според вас, този човек дали има шанс да работи в предстоящия солар? Нещо друго важно прави ли ви впечатление?

Благодаря!

PS. Картата е на близък мой човек и не искам да се включвам с коментар.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3174 -: Юли 19, 2021, 04:21:57 pm »
Романтика, мисля човекът има шанс да работи, възела на к6, Меркурий е на к10, вижда 6/7домове.Соларът припокрива натала, това се случва около 33годишбина,66годишнина и т. н. Асц е стрелец, юпитер във втори дом, Сатурн също, финансово ориентиран солар, печалби/загуби, притежания. Може да има раздяла с партньор, бизнес партньор например. Но е възможно и работа в партньорство. Слънцето в 9 дом, Марс у4, у 11 домове в критичен градус. Нещо ще приключи. Свързано с дом, корени.луната в 12дом,но скорпион ми е интересна, като тайни, свързани с жени, чужди пари, банки, заеми, вноски. Възможно ли е да се пенсионира човека по някакъв начин, телк?! Ще пътува,ще се среща с тесни специалисти. Промяна в статуса, ако са налице дирекции.
« Последна редакция: Юли 19, 2021, 04:36:28 pm от Сафо »

romantica

• Hero Member
  • Публикации: 1937
« Отговор #3175 -: Юли 19, 2021, 04:42:38 pm »
Сафо, благодаря!

Човекът живот и здраве ще стане на 62 г. Пенсиониране - да, въпреки че не достига 1 г. трудов стаж. Няма телк. Няма заеми, не изплаща кредит. Всичките роднини/братовчеди по пряка линия са само жени, с които не поддържа връзка.
В работата си работеше само с жени, благодарение, на които го отстраниха от работа предсрочно.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3176 -: Юли 20, 2021, 11:20:02 pm »
Соларен Сатурн в съвпад със Соларен Асцендент на върха на 4 дом от радикса предполага ли някакво заболяване или събитие с близък? Как мислите?
да,предполага.Соларът не е твой,нали?

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3177 -: Юли 21, 2021, 09:16:47 am »
Възможно е, след като сол. асц е на к4, човекът ще е ангажиран по някакъв начин с дом, родител, к4 сол. е на к8 нат. Промени ще има в статуса.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #3178 -: Юли 21, 2021, 04:32:11 pm »
Отново благодаря. Последно питане. "Промени в статуса" какво точно означава, защото често срещам този израз в този форум? Човек ще се жени, развежда, пенсионира, ще става дядо, баба, началник.... Такива неща ли се имат предвид?
Да, такива неща. От момиче-жена, от мома-семейна, от семейна-разведена, вдовица, от богата-бедна и обратното, от работник-началник, и т.  н. каквото се сетиш.

julia

• Sr. Member
  • Публикации: 272
« Отговор #3179 -: Юли 31, 2021, 03:10:02 pm »
Здравейте!
Имам един въпрос относно соларите.....
Някой наблюдавал ли е дали наистина се променя действието на солара ,ако човек си промени мястото на отбелязване на соларното завръщане.
Аз нямам база за сравнение,защото съм го отбелязвала винаги наблизо до координатите на рож.масто и това не се е отразявало на картата....