Привет на всички и за много години!!
Идвам да дам обратна връзка на моя солар от 225 стр.
Специални благодарности на Сафо 😘
Макар годината да не се е изтърколила напълно, до рождения ми ден остават още 3 месеца, има не малко важни промени, лични най-вече точно както Сафо беше коментирала.
От лятото вкъщи положението стана нетърпимо и септември реших да кажа на съпруга ми, че искам да се разделим. От октомври тръгна процедура по развод. В къщи не е радост и спокойствие, но очаквам скоро той да се изнесе в свой дом и отрицателните емоции да се поуталожат. И двамата имаме нужда от голяма глътка въздух и повече пространство. Иначе придобивки- колата е факт, супер ваканции с децата и близки. Разкрасяване, не знам по скоро започнах да отделям повече време и средства за мен. И това добре ми се отрази. Реших, че миналото и чувството на болка, вина и всичко което ме е карало да страдам с години трябва да си остане в миналото. Променям се буквално вътрешно и външно. Спомням си, че Сафо беше възкликнала "леле" Да, нещо такова се случва.
Съпругът ми има отдавна проблеми, които не успява да разреши, защото не иска. Това доведе до кратък престой в болнично заведение.
В края на есента, се появи и нов човек в живота ми. Нов, колко да е нов по скоро отдавна познат колега с когото работим дълги години, но с когото никога до сега не бяхме имали откровени разговори и по-близо отношения. Споделяме много и много се смеем.
Сещам се, че ми се случва на два три пъти да ми се схваща петата на крака, болезнено сковаване от лявата страна. Не мога нищо да направя, и благодаря че не се е случвало докато шофирам.
Мисля че не пропуснах нищо, поне не основните неща. Разбира се има още 3 месеца време напред, но държах да споделя и да благодаря на Сафо за точните прогнози