art,най-точни аспекти имат Луна сол в квадрат нат.Сатурн и сол.Юпитер в квадрат нат.Бих казала близък възврат на Меркурий,който е упр.на сол асц и е в 8ми дом,ретрограден-стари травми,болежки се обаждат.Депресията е оттук-8ми дом е домът на психиката.Профекция асц е в риби,а Юпитер по натал е силен при теб.Възможно е зачеване,бременност с Меркурий в 8ми и Луна в 5ти сол.домове.Сатурн е ъглов ,а е упр.на 8 и 9 ти сол.,ще има видимост по тези домове.Уран /Венера е точен квадрат -възможно е да има нещо по-нестандартно по темите на 6/10 домове,работа,здраве,ежедневие,домашни любимци,лели и т.н.
Може да чуеш някоя "тъжна вест",заради Меркурий в 8ми,знаеш,че 5ти дом е 8ми на родител/баба,дядо.
Залагам на любов и секс през годината,като основни теми.Все пак ,планета в 8ми изисква внимание-травми на пръсти(Меркурий).
Марс в 12 д.няма сила да действа,но като упр.на 6ти сол.е възможно посещение на поликлиники/болници,чести прегледи,изследвания-ти писа за това.Уран е в плавен аспект с Меркурий и козирошките планети,снимки,ехографски,рентген и т.н.
Планети в 9 ти дом основно,като Слънце упр.на 4ти е на к9-възможно е родител да прекрати трудови взаимоотношения.По 9ти дом са некръвни роднини,религия,философия,пътувания,интернет връзки.Може да има пътуване до някъде,изненадващо.
Юпитер в 11 дом се радва,но той е упр.на 7ми и на профекция асц ,надявам се да имаш много радостни моменти с приятели,групи,общи цели и интереси.
Възможно е да имаш вдъхновение ,успешен конкурс,хоби,награда ,курсове.Присъствие на тържества ,празненства,партита -по-често от други години,заради Луната в 5ти,Юпитер в 11 ти и издигната Венера.Музика,рисуване-ти нали с това се занимаваш.Желая ти успешна соларна година и да пребориш депресивните мисли,ще успееш ,само ,ако искаш.
Пътуване,любов,обучение,конкурс,награди.