Здравейте отново на всички! Не съм влизала тук от година време и се надявам да ви заварвам в добро здраве и настроение.
Няма да давам ОВ по изтичащия ми солар, защото не съм питала нищо, когато той стартира, но ще споделя доста работи по него, понеже това беше една от най-силно наситените ми откъм събитийност житейски години.
В деня, в който слънцето направи точен възврат, бях на косъм от смъртта - задавих се с една маслина и буквално секунди ме деляха от това да си замина по нелеп начин.
Соларен асцендент в Дева в 5-ти натален ми донесе страшно много работа, проблеми със здравето, 5 месеца на кето диета, с която успях да сваля от себе си 11кг., и за разкош любов. Соларно MC във втори натален и в Близнаци удвои доходите ми чрез писане, писане, страшно много писане на реклами, статии за различни издания + че промени тялото ми и ме доведе до това да ценя повече себе си и да се харесвам. Управителят на Асцендента Меркурий в 12-ти соларен ме позиционира по болници през ден в периода ноември и декември. Ноемврийското лунно затъмнение в 16-ия градус на Телец беше на 3 градуса от Асцендента ми и в квадратура към наталното ми Слънце. Сатурн от солара в съвпад с наталната ми Луна даде проблем с млечни жлези, възпалена киста, абсцес, адски болки, които отшумяха след лечение и които се повториха предколедно вече със странна бучка и съмнение за рак на гърдата, които се оказаха поне засега фалшива тревога. Предполагам това, че куспидата на втори соларен е върху натален Плутон също изигра роля при заболяването, при пълното трансформиране на тялото ми и финансите. 5-ти и 7-ми соларен дом са активни и любовта беше ярка, а опозицията на Плутон и Венера извади в мен неподозирана обострена сексуалност, страстни изживявания, коите не помня изобщо някога да съм имала в живота си, но и невъзможност, въпреки че с познат, с когото се знаем от едно 5г. нещата станаха първо приятелски и ежедневната комуникация, и епизодичните излизания ги превърнаха в нещо повече. Силна привързаност и взаимна симпатия не бяха достатъчни, за да го докараме до връзка, макар да беше взаимно на всички нива. Просто за пореден път не ми се получи, този път заради сериозна разлика във възрастта. Момчето е по-малко от мен с 11г. и еснафското мислене си каза думата. 2 дни преди прогресивното ми новолуние в 5-ти дом отношенията станаха интимни и продължиха известно време в този формат, но аз поисках да спрем да се виждаме, защото аз хич не съм по тия неща или поне не ме устройва да съм с някого само в чата и по хотелските стаи. Потърсих го преди 2 месеца, има жена на хоризонта, която отговаря на изискването да е на подходящи години. По интересното е, че междувременно към мен прояви интерес известна личност от музикалните среди, която ми се включи от нищото и изяви желание да се запознаем, да ме изведе на вечеря... Това към момента не се е случило, защото живее в София, има доста участия, а и аз не съм на вълна свалки, защото акълът ми още е при мъжа, с който имах взаимодействие. Иначе този популярен изпълнител е чужденец, а следващият ми солар е със силно натоварен 9-ти дом и Венера точно там в съвпад с куспидата на 5-ти натален и натален Юпитер У8. Трудно ми е изобщо да си се представя с този човек, нищо, че като певец страшно много ми харесва и талантът му ме респектира.
Пиша, защото доста ме притеснява как ще завърши тази соларна година с Луна в 4-соларен и куспида на дома в 8-ми натален. Някакви предположения? Не знам дали това касае баща ми, сестра ми или мен самата. Все си мисля, че ако има да се случва нещо страшно с втория ми родител, то ще е, когато след 2г. прогресивното ми Слънце смени знак и дом, тогава и по дирекции Марс ще е в съвпад с наталното ми Слънце, отделно дирекционен Сатурн ще квадратира MC и IC по дирекции ще съвпадне с натален Сатурн. Иначе буквално преди дни приключих изплащането на един наследствен кредит, но май е ранко, за да е това, понеже има цели 2 месеца до старта на следващия солар.
Качвам и предстоящия ми солар, който ме тревожи почти колкото онзи от 2021-ва, когато почина майка ми. Ако изобщо прескоча трапа и посрещна 44-та си годишнина, имам усещането за сесриозен здравословен проблем със силно натоварен 6-ти дом, където управител 1-ви соларен Юпитер и 8-ми соларен Луна в екзалтация са в съвпад и правят съвпад и с наталния ми Асцендент. Отделно компания им прави Уран и по него очаквам нещо внезапно като влошаване, което може да касае и атомосферата на работното ми място. Не е изключено и да остана без работа. Все пак имам и Марс на соларен MC. Или да има събитие при шефа ми, който догодина ще има транзитен Сатурн в опозиция наталното му Слънце. С Плутон във втори соларен очаквам промени в доходите ми, но ми е трудно да определя дали ще са със знак + или - с тази квадратура към възлите в соларната карта, разположени по оста 5-ти-11-ти. Може и да е тежко заболяване, но може и да промени тялото ми вледствие на бременност, все пак наскоро Слънцето ми У5, съУ4 по дирекции влезе в градуса на MC и сега са в точен тригон. Настроила съм се за болест сякаш и мисля за релокация, която не знам дали ще помогне в случая. Единственото положително, което виждам е Асцендент в 1-ви градус на Стрелец и може би ще пътувам доста в чужбина, както и ми се иска. Той попада и в 7-ми дом, та тайно се надявам да срещна потенциална бъдеща половинка и това най-сетне да е моят човек. Със соларно MC в 5-ти натален дано съм права поне за това! Куспидата на 11-ти дом е в съвпад с натален Плутон и може да се промени малко приятелският ми кръг, което си тече в момента така или иначе с транзитен Сатурн през 11-ти натален. Отделно очаквам да съм активна в различни групи, с идея съм и за собствен блог с този 9-ти соларен. Правят ми впечатление хубавите аспекти между соларните управители на 1-ви, 5-ти и 7-ми домове, но и кофти аспектите на планетите и светилото от 6-ти соларен към Слънцето и Венера. Сатурн в 3-ти соларен не знам дали няма да ми докара някой проблем със сестра ми и леко да ми ограничи комуникацията. Май ще трябва да внимавам и при пътувания, защото и по дирекции ми предстои квадратура на Меркурий към куспидата на 8-ми натален, а и съвсем скоро по дирекции Плутон У7, У12 и Уран У11 сменят знак, като последният ще застане в опозиция на натален Марс. Това ще е и година, в коята си имам ретроградна Венера в картата, което не ме радва особено, защото определям ретро фазата на планетата като носеща ми много трудни периоди в живота.
Ще съм много благодарна, ако изразите мнение какво евентуално мога да очаквам като финал на текущия и като събития по предстоящия.
P.S. Преди месеци звънях в ГРАО да питам за час на раждане и ми казаха 00:45ч, което доста променя нещата, но с часа, казан ми от мама, мисля, че картата ми работи перфектно.