Автор Тема: Предсказателни - солари  (Прочетена 1115354 пъти)

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8010
Re: Предсказателни - солари
« Отговор #4035 -: Октомври 06, 2025, 08:00:28 am »
Акрукс,Честит Рожден Ден със закъснение.Да си жива и здрава ,семсйството ти също!
Знаеш,че е трудно солар да се прави по този начин,но 8ми дом е скрит,той не вижда асц.По оста 1-7 ,са и племениците.Възможно е да има осмодомни събития,при възрастен човек,майка,баща,братовчеди.По 8ми дом са и чуждите пари-кредити,банки,такси и данъци.
Психолози,психотерапевти.Интервенции-зъби,ваксини.
Слънцето,упр.на сол.асц е на к3-много пътувания,комуникации,разговори,сделки,но във Везни е в падение-внимание изисква,ако няма подкрепящи аспекти.Новини около съседи,роднини,братя и сестри на партньора.
Втори дом е финансов,домът на притежанията,даване,взимане,покупки,или харчове за нещо.
Възможно е някакви документи да се подновяват,оправят-паспорти,лични карти,шофьорски книжки.
Ако имате домашен любимец,чичовци,лели по някоя линия,твоя ,или на съпруга ти,възможни са интервенции при тях.
Пенсионни фондове .
« Последна редакция: Октомври 06, 2025, 08:03:07 am от Сафо »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14074
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #4036 -: Октомври 06, 2025, 07:53:30 pm »
Акрукс,Честит Рожден Ден със закъснение.Да си жива и здрава ,семсйството ти също!
Знаеш,че е трудно солар да се прави по този начин,но 8ми дом е скрит,той не вижда асц.По оста 1-7 ,са и племениците.Възможно е да има осмодомни събития,при възрастен човек,майка,баща,братовчеди.По 8ми дом са и чуждите пари-кредити,банки,такси и данъци.
Психолози,психотерапевти.Интервенции-зъби,ваксини.
Слънцето,упр.на сол.асц е на к3-много пътувания,комуникации,разговори,сделки,но във Везни е в падение-внимание изисква,ако няма подкрепящи аспекти.Новини около съседи,роднини,братя и сестри на партньора.
Втори дом е финансов,домът на притежанията,даване,взимане,покупки,или харчове за нещо.
Възможно е някакви документи да се подновяват,оправят-паспорти,лични карти,шофьорски книжки.
Ако имате домашен любимец,чичовци,лели по някоя линия,твоя ,или на съпруга ти,възможни са интервенции при тях.
Пенсионни фондове .
Сафо, благодаря!   Слънцето съвпада с натална К2 , а в солара е в самия край на 2-ри дом, съвпад с К3 ; Венера и Меркурий са във взаимна рецепция, Уран е У7 в 10д. , Юпитер У5 , съУ8 е в началото на 12д. Слънцето е връх на хвърчило, сега видях като построих солара без натал, преобладават хармонични аспекти, има два квадрата – Юпитер с Меркурий и Марс от 3д с Луна/Плутон. Марс е У4, У9, Плутон У4

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8010
« Отговор #4037 -: Октомври 07, 2025, 04:23:30 pm »
По-тегав е квадрата Марс към Луна,здравословни проблеми с лимфа,кръвоносни съдове,течност,разширени вени,невралгии,очи, и то само при условие,че Луната е хронократор за годината.В противен случай,ще се отнася за лица,като далечни роднини.

Люляк

• Newbie
  • *
  • Публикации: 28
« Отговор #4038 -: Октомври 13, 2025, 12:40:59 pm »
Честит Рожден Ден akruks( на патерици) Да си жива и здрава и все така точни прогнози да даваш! Твоето предсказание за тази ми соларна година  се сбъдна. Съкращават позицията ми и от 1ноември съм без работа(надявам се скоро да си намеря новя)