Забравила съм да ви напиша,че преди около месец една приятелка ми каза,че сестра и и семейството и имали страхотни проблеми и ми предложиха добри пари,за да направя хороскопи на 4мата човека.Стори ми се,че синът е затънал в тежки наркотици,но не исках да научавам какви са проблемите.Категорично отказах всякакъв контакт по темата,понеже и обясних,че най-вероятно картите ще са с тегави транзити.Може да не видя светлина в тунела там,а това няма как да го обясня на хора,които търсят надежда.Посъветвах я да каже на сестра си да не хвърлят пари по гледачки от всякакъв вид,защото както писах онзи ден тук
нито астрологията,нито което и да е ясновидство,ако съществува НЕ решава проблемите.А и вярвам,че нищо от написаното НЕ може да се промени.Променят се хора,на които им е писано,че ще имат хъс,воля и способности да го направят,но само в сферата,за която е указано.
Астрологът според мен трябва да е най-вече безпристрастен и да казва истината такава,каквато я вижда.Но хората не са смели,за да могат не само да я чуят,но и да опитат да извлекат полза и от най-черната прогноза.Вие знаете,че и в най-хармоничната карта,планета и аспект има отчайващи пунктове,че троновите планети по дом и знак също имат слабости сами по себе си.Знаете, че един транзитен тригон може да отключи много бързи житейски катаклизми,на фона на които квадратура от Сатурн може да ти се стори не кой знае какво.И поради някаква причина като поглеждам карти първо се вторачвам в малефиците,защото са ми любими. :043: И там като се впечатля,как да обясня на човек,че всъщност го чака труден живот,когато той подсъзнателно иска Юпитер да размаха вълшебната си не пръчица,а тояга и да му разреши проблемите от раз
:043:
Не,не ставам за консултант!