Би било интересно да видим наталната карта на този господин, принципно нептун/венера/меркурий трябва да са интересно поставени за такава лекота
Здравейте. Бих искала да попитам ще имат ли развитие тези отношения? Виждам някаква промяна в поведението на мъжа спрямо мен, откакто разбра че съм сама. Но пък се опасявам и да не е само флирт от негова страна
Ще се появи ли в живота ми сериозен любовен партньор в следващите 3 месеца?
Akruks обръщам се конкретно към теб, защото ти ми даваше отговори по тази връзка, която продължи вече 2 години, а и имаше мнение за края й. Въпросът ми е “Приключихме ли с този човек?” Всичко, което се случва тези дни е красноречиво в тази посока.
Цитат на: Uranus в Февруари 28, 2025, 09:48:35 pmAkruks обръщам се конкретно към теб, защото ти ми даваше отговори по тази връзка, която продължи вече 2 години, а и имаше мнение за края й. Въпросът ми е “Приключихме ли с този човек?” Всичко, което се случва тези дни е красноречиво в тази посока. не помня кога , на кого и какво съм писала, по тази карта ти питаш за минало време, дали е приключила, което предполага, че ако се беше случило щеше да си наясно приключила ли е връзката. Това, което показва картата е, че на този етап не е приключила, но в бъдеще се очаква разрив между вас двамата. А дали ще скъсате или преживеете конфликта, времето ще покаже.
Благодаря! Разривът се случи сега и с въпроса ми исках да разбера дали сам по себе си се явява и край на отношенията. Въпреки че всичко сочи точно това, все пак не съм сигурна предвид как до момента се завъртаха нещата след всеки конфликт.
Харесвам много един човек, при все че си казвам че не трябва. Той също на моменти се държи че има симпатии към мен и в следващия момент нищо. Дали ще се случат нещата и ще имаме по близки отношения с него? Или всичко ще си остане такова каквото е. Да спомена че ми е колега.