Би било интересно да видим наталната карта на този господин, принципно нептун/венера/меркурий трябва да са интересно поставени за такава лекота
Здравейте. Бих искала да попитам ще имат ли развитие тези отношения? Виждам някаква промяна в поведението на мъжа спрямо мен, откакто разбра че съм сама. Но пък се опасявам и да не е само флирт от негова страна
Ще се появи ли в живота ми сериозен любовен партньор в следващите 3 месеца?
Akruks обръщам се конкретно към теб, защото ти ми даваше отговори по тази връзка, която продължи вече 2 години, а и имаше мнение за края й. Въпросът ми е “Приключихме ли с този човек?” Всичко, което се случва тези дни е красноречиво в тази посока.
Цитат на: Uranus в Февруари 28, 2025, 09:48:35 pmAkruks обръщам се конкретно към теб, защото ти ми даваше отговори по тази връзка, която продължи вече 2 години, а и имаше мнение за края й. Въпросът ми е “Приключихме ли с този човек?” Всичко, което се случва тези дни е красноречиво в тази посока. не помня кога , на кого и какво съм писала, по тази карта ти питаш за минало време, дали е приключила, което предполага, че ако се беше случило щеше да си наясно приключила ли е връзката. Това, което показва картата е, че на този етап не е приключила, но в бъдеще се очаква разрив между вас двамата. А дали ще скъсате или преживеете конфликта, времето ще покаже.
Благодаря! Разривът се случи сега и с въпроса ми исках да разбера дали сам по себе си се явява и край на отношенията. Въпреки че всичко сочи точно това, все пак не съм сигурна предвид как до момента се завъртаха нещата след всеки конфликт.