Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1287906 пъти)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7918
Re: Любовни хорари
« Отговор #6045 -: Януари 23, 2025, 08:19:27 pm »
Би било интересно да видим наталната карта на този господин, принципно нептун/венера/меркурий трябва да са интересно поставени за такава лекота :))

Svetla

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 58
« Отговор #6046 -: Януари 24, 2025, 09:37:43 pm »
Привет, Papy, благодаря за интереса 😊 Ще кача наталната му карта в Натални карти... 🙂

Би било интересно да видим наталната карта на този господин, принципно нептун/венера/меркурий трябва да са интересно поставени за такава лекота :))

mimss

• Full Member
  • Публикации: 111
« Отговор #6047 -: Февруари 01, 2025, 05:51:21 pm »
Здравейте. Бих искала да попитам ще имат ли развитие тези отношения? Виждам някаква промяна в поведението на мъжа спрямо мен, откакто разбра че съм сама.  Но пък се опасявам и да не е само флирт от негова страна  :-*
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7762
« Отговор #6048 -: Февруари 02, 2025, 07:18:20 pm »
Развитие ще има,Луната в 8ми дом е сходящ съвпад с Венера и Нептун и сх.секстил с Уран.

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13878
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #6049 -: Февруари 03, 2025, 06:04:31 am »
Здравейте. Бих искала да попитам ще имат ли развитие тези отношения? Виждам някаква промяна в поведението на мъжа спрямо мен, откакто разбра че съм сама.  Но пък се опасявам и да не е само флирт от негова страна 
възможно е да имате интимно любовно приятелство, но до сериозна връзка няма да се стигне , управителите на 1 и 7 дом са в сходящ квадрат

mimss

• Full Member
  • Публикации: 111
« Отговор #6050 -: Февруари 03, 2025, 06:26:44 am »
И на мен така ми се струва че натам вървят нещата, но е много предпазлив сигурно... Но с този пълен осми дом.... ❤️ Благодаря
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

zoh

• Full Member
  • Публикации: 108
« Отговор #6051 -: Февруари 09, 2025, 02:57:20 am »
Ще се появи ли в живота ми сериозен любовен партньор в следващите 3 месеца?

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7762
« Отговор #6052 -: Февруари 09, 2025, 06:59:23 am »
В следващите 3 месеца-Не.Меркурий е изгорен.

zoh

• Full Member
« Отговор #6053 -: Февруари 09, 2025, 08:08:42 am »
Благодаря, Сафо.

akruks

• Hero Member
« Отговор #6054 -: Февруари 10, 2025, 06:28:21 pm »
Той се е появил и може би е възпрепятстван финансово на този етап, за да предприеме сериозно обвързване, но работи активно по въпроса.

zoh

• Full Member
« Отговор #6055 -: Февруари 14, 2025, 01:40:04 pm »
Akruks, благодаря.

Uranus

• Newbie
  • *
  • Публикации: 37
« Отговор #6056 -: Февруари 28, 2025, 09:48:35 pm »
Akruks обръщам се конкретно към теб, защото ти ми даваше отговори по тази връзка, която продължи вече 2 години, а и имаше мнение за края й. Въпросът ми е “Приключихме ли с този човек?” Всичко, което се случва тези дни е красноречиво в тази посока.

akruks

• Hero Member
« Отговор #6057 -: Февруари 28, 2025, 10:26:00 pm »
Akruks обръщам се конкретно към теб, защото ти ми даваше отговори по тази връзка, която продължи вече 2 години, а и имаше мнение за края й. Въпросът ми е “Приключихме ли с този човек?” Всичко, което се случва тези дни е красноречиво в тази посока.
не помня кога , на кого и какво съм писала, по тази карта ти питаш за минало време, дали е приключила, което предполага, че ако се беше случило щеше да си наясно приключила ли е връзката. Това, което показва картата е, че на този етап не е приключила, но в бъдеще се очаква разрив между вас двамата. А дали ще скъсате или преживеете конфликта, времето ще покаже. 

Uranus

• Newbie
  • *
  • Публикации: 37
« Отговор #6058 -: Февруари 28, 2025, 11:21:26 pm »
не помня кога , на кого и какво съм писала, по тази карта ти питаш за минало време, дали е приключила, което предполага, че ако се беше случило щеше да си наясно приключила ли е връзката. Това, което показва картата е, че на този етап не е приключила, но в бъдеще се очаква разрив между вас двамата. А дали ще скъсате или преживеете конфликта, времето ще покаже.
Благодаря! Разривът се случи сега и с въпроса ми исках да разбера дали сам по себе си се явява и край на отношенията. Въпреки че всичко сочи точно това, все пак не съм сигурна предвид как до момента се завъртаха нещата след всеки конфликт.

akruks

• Hero Member
« Отговор #6059 -: Март 01, 2025, 02:42:21 pm »
Благодаря! Разривът се случи сега и с въпроса ми исках да разбера дали сам по себе си се явява и край на отношенията. Въпреки че всичко сочи точно това, все пак не съм сигурна предвид как до момента се завъртаха нещата след всеки конфликт.
Аспектът е сходящ, предстои да се случи квадратурата между вашите сигнификатори, а дали ще е окончателен край няма как да се знае, защото имам познати, които са скъсали, а след години отново се събират, женят и имат дете.