Aurora, благодаря, за обратната връзка. Ще се върна назад да разгледам картата и да ви видя, къде съм пропуснала материала и да уча.
Моля, Рени
Аз обещах, че ще дам обратна връзка.
Това ми е втория хорарен въпрос тук за около две години, първият мисля, че беше през 2020, тогава имаше частична познаваемост.
Просто се чудя дали факта, че ги построявам по местоживеене, което е на север да прецаква хоарарната карта...Съвсем лаишки си разсъждавам. Защото по спомени доста неясни, и двете ми хорарни карти бяха сходни, а въпросите различни, и с около година и половина време между двата.
П.С Допълвам,з а да не пиша последователни постове.
Това ли е въпросът?А питащата ти ли си ,или някоя друга?Ако си ти,защо си говориш в трето лице?
Така....картите,които публикуваш са трудни за разчитане,без домова система,без градуси и т.н .В хорарната астрология ,най-важното нещо са коректно построените карти и истинността на въпросите,за да могат да се определят и правилно сигнификаторите.
Въпросът е публикуван кой е. Ясно е коя е питащата. Ясно е, че едното разчитане по въпроса е абсолютна пълна противоположност на развитието по хорара. Не е нужно това да е повод да се сърдите, вярвам.
Картите ги строя в Астро. Ако пък са толкова трудни за разчитане или построени грешно, защо не кажете как да се строят? И потребителката Люба беше категорична, че дори други карти не й трябват, значи може да се работи и по тях, след както се дават отговори. Или работят само, ако обратната връзка е положителна. Ако не е, са грешни.
Или пък истиността на въпросите се поставя под съмнение? Нещо не разбирам много ясно целта на коментара?
Имам въпрос който искам да задам, моля, постройте ми карта, знам,че може и така, защото часът на задаване е важен и да видим дали познаваемостта ще е друга
.