Здравейте отново
При мен имаше бързо развитие, неочаквано, след последния ми хорар. art7ess както беше написал, че аз ще се оттегля….малко стана обратното. Имаше караница, да - заради моите съмнения и несигурност, но връзката прекрати той. Вътрешно ми е, не мога да отрека.
Макар, че не тая големи надежди, все пак една малка част от мен не спира да вярва и реших да попитам отново: “М ще ме потърси ли отново?”. Даже се чудех дали да качвам хорара тук, защото ми е все още прясно и болна тема, но пък умирам да знам. Неизвестността ме убива.
Според мен “НЕ”, няма да ме потърси, заради апликиращата опозиция на Луна (мой У3) и Сатурн (негов У3). Нищо, че Меркурий (моят сигнификатор) ще направи съвпад с Юпитер (неговия сигн).
Между другото, какво означава точно това в случая - че основните ни сигнификатори ще направят съвпад в неговия 5-и дом?
Благодаря отново на всеки, който се включи и по този хорар!
Аз ще се опитам да напиша няколко неща, както ги мисля.
Значи, видях, че си пуснала още един хорар на следващия ден, но според мен се взима предвид този.
Ти си Меркурий, той Юпитер и двата сигнификатора са в Риби... Знака на неговата екзалтация и твоето падение. Той си се чувства супер, обнадежден, весел, ескпанзивен, а ти не си в много добро състояние и позиция. По тази логика ми се струва, че ти го харесваш и цениш, а той е като че ли разочарован от теб, именно заради това, че Меркурий е в падение. Мисля, че само това е достатъчно за отговор. Твой У3 Луна ще направи опозиция с негов У3 Сатурн.... Мисля, че точно това показва, че ти си го потърсила първа.... Но опозицията говори според мен, че разговора е бил нелек, ти си общувала емоционално и с известна доза гордост и его, а той по сатурниански се е опитвал да се нарани, смачка...може би е бил малко жесток? В крайна сметка не мисля, че ще има повече комуникация от това.
Колкото до следващия хорар, който си направила на следващия ден, тук може би някой който разбира повече може да каже дали има смисъл от него. Т.е. дали ще те потърси сега пък той, след този ваш последен разговор.