Снощи направих един учебен любовен хорар.
Въпросът е:
До 12.12. господинът А ще ме покани ли на среща? :d030:
Според мен НЕ,защото е страхливец. :043: А вие как смятате? :043:
Нептун в 7Д не е хубаво с квадрат от ъглов сатурн(Скр)-направо е умрял от ужас да не го отрежа! :012: Последен аспект на Луна квадрат с Марс.Тц да ме покани.
У1 тригон У7-голяма работа при калпав последен аспект на Луната-нали тъй. :29:
У7 в 8Д-само глупости му се въртят в главата. :d030: ( не, на него, душа, на теб ти се върти на врътката му, мислиш си за джиджи биджи с него )
У5 в 12?-Ако има покана за среща ще е само в скритите му помисли?
Нептун в 7д може да подхлъзне астролога, както и се е случило- планетата е в разходящ тригон със Сатурн У1 на А. , а не в квадрат, както си го отбелязала, според това, което си видяла на картинката
Нептун е У2 за квезита, в разходящ хармоничен аспект със Сатурн У1 в негов 10д може да показва професията му, с какво си вади хляба- вероятно с изкуство или друго, свързано с Нептун- фармацевт, социален работник, благотворителни организации, алкохол или дрога
на Луната остава само един аспект, който не е хармоничен и вероятно няма да те покани в определения от тебе срок, но според другите показатели в картата може да започне най-неочаквано връзка с теб, от любовно- сексуален вид, но няма да е така бързо както ти се иска- Уран У1 е ретрограден и може да е в кардинален знак, но във фиксиран дом- за теб 8д, домът на желанията и още нещо :29: