Момичета, какво може да се каже по този хорар? Въпросът е: Ю. има ли сериозни намерения към мен?
Целта е да разбера какви са намеренията и отношението му изобщо, а не конкретно дали са сериозни.
Е, ти първо питаш дали има сериозни намерения, а после ама не точно сериозни, а въобще... рибешка работа :29:
Ю. е представен от Сатурн, което предполага като цяло да е сериозен и отговорен човек, който мисли за репутацията си, за семейните ценности- Венера У5, У10 за него в негов 4д е в хармоничен аспект със Сатурн У1 за него, който от своя страна е в негов 11д и знак стрелец- все пак не е някой сухар, обича да е сред хората, да философства, да пътешества с приятели
Харесвате се взаимно, ти него малко повече- все пак негов У1 е в твоя 5д. Твой У1 е в негов 8д, в разходящ съвпад с Юпитер, който е диспозитор на неговия У1 и по картата е У12, съУ3 за него- струва ми се, че тайно флиртува и с други, не си единствена, с която поддържа интимна връзка реално или виртуално. Вие всъщност общувате ли, срещате ли се, защото Меркурий У3 за теб е извършил наскоро опозиция с Юпитер съУ3 за него, което няма как да не се е отразило ако не като прекъсване на комуникация/срещи, то поне като противопоставяне между вас относно въпроси, свързани с интимната сфера- ти може би искаш открито да го правите, а той да иска тайничко да чука. Това е, което аз виждам по картата на първо четене, ако съм грешка- да ме прощаваш!