Автор Тема: Любовни хорари  (Прочетена 1355417 пъти)

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
Re: Любовни хорари
« Отговор #1335 -: Септември 21, 2015, 11:52:09 pm »
Уране, липсваш. :-*

И аз не вярвам да е имало опознаване между дедето и Юличка. Тя жената за бизнес е мислела, не за чувственост.  :72:
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #1336 -: Септември 22, 2015, 12:30:12 am »
Уране и на мен липсваш  :)
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13953
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1337 -: Септември 22, 2015, 01:47:53 pm »
Днес си пуснах нов хорар: Х пише ли ми, защото му липсвам?

Искам да разбера защо не спира - от сантимент и емоции, или от болно его, защото последната дума не беше неговата. Прикачвам новия хорар.
Луната У3 за теб е извършила съвпад със Сатурн У3 за него- просто е по-отговорен по отношение на това какво казва, като дори не всичко казва, не споделя много мислите си- негов У3 в 12д.
СЪвсем скоро предстои квадрат на Луната У3 за теб с Юпитер У1 за него- дали няма да го засегнеш с някоя приказка, последен аспект на Луната е квадрат със Слънцето У4 за теб, У10 за него- може да пострада репутацията му от твои приказки. Иначе любов, секс, връзка- забрави, Юпитер може да е в знак на Меркурий, но това изобщо не е достатъчно.

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #1338 -: Септември 25, 2015, 12:24:53 am »
Имам нужда от някой, който да ме обича, да ми се радва. Съвсем по овчите Луна и Венера - егоистични са ми нуждите.
Обаче от доста време насам освен греди...друго няма. Това отдавна не ми предизвиква драма. Но започвам да се замислям: "може би любовта не е моето поле за успехи. Дай да видим какво има нататък и да се фокусираме там, където ни върви".

Вероятно проблемът е в мен. Което всъщност го прави по-трудно поправим. Уж има варианти, срещат се добри момчета обаче аз...нещо си стоя капсулирана.
Зададох този хорар, за да видя каква е ситуацията. Въпросът е: До 2 месеца ще имам ли връзка, която да ме удовлетворява?
Уточнявам, че дори не визирам сериозна връзка или отношения с потенциал за развитие. Говоря за връзка с човек, който да ми провокира някакви трепети, да се чувствам привлечена от него, достатъчно желана и обичана.

Аз съм описана от Меркурий - да, доста мисля по темата напоследък. Ретро е - може би отразява това, че оставам дистанцирана. Сатурн на К7 съм склонна да го разбирам като категорично "не".
Отворена съм и за малко (нека наистина е малко  ;D ) здравословна критика, ако нещо в хорара говори, че проблемът е в мен. С този Юпитер в 5 дом може би имам твърде големи очаквания.
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #1339 -: Септември 25, 2015, 12:47:39 am »
Много кратък срок си поставяш за връзка, но никой не е казал, че по-нататък няма да имаш. Просто в рамките на дефинирания срок възможностите са по-ограничени. Но не бих категорично отписала хорара като нерадикален. Слънце в точен съвпад със СЛВ в знака Везни и в 5 дом потвърждава насочеността на въпроса и важността му за теб.

В хорара въпросът не е поставен така, че да се търси отговор каква е причината да не се получава. Пита се дали ще се случи в рамките на следващите 2 месеца. Пък дали е крив космосът или ракетата е крива... (;D)

Но ако все пак трябва да търсим някакви причини, да не би случайно на потенциалните кандидати да им изглеждаш дистанцирана и твърде фокусирана върху лични амбиции? И по някакъв начин да излъчваш сигнал за "заетост" в техните очи. А това, че вътрешно копнееш за споделени мигове и любовни трепети, те няма как да го знаят. Може и нещо да е свързано с маниера ти на поведение, знам ли - АС е в меркуриев знак, ти си представена от ретро Меркурий, Луната е в разходящ аспект с него. С това съвсем не искам да кажа, че трябва да залагаме на разюздано и достъпно излъчване, за да получим желаното. Не че и така някои не успяват, но и качеството на "улова" съществено пада.  :012:

Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

The_One

• Hero Member
« Отговор #1340 -: Септември 25, 2015, 12:54:57 am »
Мерси, Лили. Да, възможно е да имам твърде дистанциран вид. Но ако трябва да съм искрена - ако попадна на човек, когото да усетя като подходящ...едва ли толкова ще се дърпам.
След като преди години по едно и също време ми се случи съвпад на Нептун със Слънцето и на Уран - с Венера, може би критериите ми за любов, емоции и вълнения лееееко са се завишили  :017:

thor

• Newbie
  • *
  • Публикации: 9
« Отговор #1341 -: Септември 25, 2015, 04:15:53 pm »
Здравейте, ще бъда ли във връзка до края на годината, която да ме удовлетворява.

Благодаря предварително.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1342 -: Септември 25, 2015, 10:59:22 pm »
Здравейте, ще бъда ли във връзка до края на годината, която да ме удовлетворява.

Благодаря предварително.
Луната е без курс, няма какво ново да се случи по въпроса.

The_One

• Hero Member
« Отговор #1343 -: Септември 29, 2015, 09:18:20 pm »

Днес си пуснах нов хорар: Х пише ли ми, защото му липсвам?

Искам да разбера защо не спира - от сантимент и емоции, или от болно его, защото последната дума не беше неговата. Прикачвам новия хорар.

Той е представен от Юпитер в Дева - може би е самоуверен, но за мен вече буквално няма достойнства. Опозицията му с Нептун говори, че е заблуден или, че мен заблуждава? И е на моята К5 - това, което търси там обаче няма да го намери.
Интересуват ме подбудите му да продължава да прави опити. По хорара вижда ли се аз да изпадна в умопомрачение (пак) и да се срещаме?

ОВ: Срещнахме се. Изяснихме си разни неща после. Май окончателно се "разплатихме". Затъмнението ми беше в 3 дом, ретро мерка ми направи опозиция към третодомната Венера :)

Simea

• Newbie
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #1344 -: Септември 30, 2015, 08:06:41 am »
Здравейте,

Наскоро една моя приятелка се върна при бившия си. Въпросът ми е ще бъде ли дългосрочна сегашната им връзка или всичко ще приключи бързо.

Благодаря предварително.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1345 -: Септември 30, 2015, 03:08:42 pm »
Здравейте,

Наскоро една моя приятелка се върна при бившия си. Въпросът ми е ще бъде ли дългосрочна сегашната им връзка или всичко ще приключи бързо.

Благодаря предварително.
  С ретро Уран У5 в 7д (неин 1-ви)  и Слънце У5 съвпад с ретро Меркурий У3 е трудно да поддържа хармонична връзка, малко са иди си ела си и двамата. Тя има ли намерение да заминава в чужбина или да учи в друг град? Ако не- може да стигне до официализиране на любовта, като разпише. Слънцето У5 е във взаимна рецепция с Венера У1 за него в неин 5д- за нея чувствата са свързани в дългосрочен план с него, вероятно и дете ще има от него.

Simea

• Newbie
  • *
  • Публикации: 2
« Отговор #1346 -: Септември 30, 2015, 03:23:44 pm »
Като цяло има намерение за специализация в чужбина. Иначе те не живеят заедно - в различни градове са и се виждат уикендите.

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
« Отговор #1347 -: Септември 30, 2015, 08:45:46 pm »
До три месеца ще се разделят ли? (жената задава въпроса)
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."

akruks

• Hero Member
« Отговор #1348 -: Септември 30, 2015, 10:31:17 pm »
До три месеца ще се разделят ли? (жената задава въпроса)
А защо трябва да се разделят? Той надалеко ли се намира? Да не е семеен и затруднен по отношение на срещи? Няма да се разделят.

Скорпионче

• Hero Member
  • Публикации: 2148
« Отговор #1349 -: Октомври 01, 2015, 07:29:10 am »
Не е далече, но жената има извънбрачна връзка.  Благодаря.
"Всяко наше удоволствие е сделка с дявола."