Темата и без това тръгна в съвсем друго русло още от първата си страница, тъй че малко да поспамя :012:
Ако говорим за драматизации, едно новолунна Везна ми се тръшна за анализ на хороскопа - кара сатурново завръщане и не къде, а през първи дом, транзитният ретро Марс също е там. А на мен ми е малко неприятна като излъчване, ограничен мироглед, не я интересува нищо отвъд материалното /и двете с брат ѝ са така - ценностна система по Венера-Юпитер/. И ми се струва, че не успявам да "разчета" картата й, освен това е със светила в съвпад с ЮЛВ. В момента Плутон и Уран аспектират двете светила, най-точна е квадратурата на Плутон към Луната.
Не мога и да я отсвиря, защото ме помоли нейната майка, която ми е близка приятелка и изключително много ме подкрепя. Не помня кога с по-голямо нежелание съм гледала някоя карта, този хороскоп направо ме "отблъсква" с нещо - още преди десетина години, когато го видях за пръв път. И е кандидат за много прецизна ректификация, с прецесия Асцендентът е точно на границата на два знака - Везни и Скорпион и съответно изгряваща Венера или Сатурн, сатурновото излъчване обаче си личи от километри /и прагматизмът/. Да се чудиш в каква "опаковка" да го облечеш като за човек, който е доста скептичен и няма вяра в никакви духовни и невидими реалности. Не можеш и елегантно да откажеш, защото ще е голяма обида за майката.