Съвсем с учебно-лечебна цел да питам за вашия опит-всички мои познати скорпиони, 9 от 10 са предадени от някого. Провокирана от изливите тук, питах друг такъв,и стигнах до същи извод като Емма-его и притежание,онзи човек не говори с детето си, то в момент на гняв, слабост, го натопило пред познати, които май не струват твърде, той повече е предаден, по-малко може да прости на кръвта си....Трети живее за да дойде момент да отмъсти на учителка дето казала на детето, че е ниско, ами ,такова е но е с изящна костна структура и тяло, и той сега отглежда едно миризливо вкиснато-ферментирало отмъщение, пръдливо едно такова.....
.Та, ние, останалите, и нас, логично ни предават, но не правим от това ТЕМАТА НА ЖИВОТА СИ.
Аз много харесвам скорпиони-еволюирали, " без Дороти"
каз Алф, хаха :012:
Обаче мен само скорпиони са ме предавали, странно, та в една каца с чудни медове и един от тях да капне-аз винаги имам едно наум , май им нямам доверие....просто взаимно тайно сме си нащрек, а това не е доверие. Самата дума доверие идва от вяра, ама като най-обичаш себе си, вяра на друг не хващаш, и......пак те предават, хаха като семантика е ориентирана към-извън себе си, на друг, Но човекът тук си има на себе се.... :57:
Ще потривам после, отново се вързаха хора как и аз на енергопиенето, грешка!