Почти откакто се занимавам с астрология (малко повече от година), периодично се връщам на един въпрос, който продължаваше ме бодва без отговор до днес. Значимите събития в живота ми в последните 10-15 години се случва почти по едно и също време на годината +/1 някакви дни. Разбира се, гледала съм картите за тези дни, не че не съм намирала астрологична обосновка, но нещо все не ми стигаше.
И днес - цопнах във ваната и извиках:"Еврика!" :29:
Та, покрай цикъла Слънце/Юпитер, който ме занимава в последните дни се замислих за цикъла на Слънцето и диспозитора на Асцендента - при мен е Нептун. Тя всяка година се срещат почти по едно и също време, с малка разлика. Ето това ми беше нужното щракване, за да си довърша спокойно анализа на повтарящите се събития. Изглежда много просто ясно - нали по едно и също време на годината Слънцето е на едно и също място, и хем наблюдавам циклите, но в случая не бях разглеждала цикъла Слънце-Нептун (У АС).
И да - големите събития не са всяка година, за да има избухване - има щракване и по други параграфи - например и р.Юпитер на ДС, Плутон на МС, ингрес на Уран в нов знак, такива аспекти на Меркурий, също по дирекции.
И естествено, след като Нептун ми проближава АС-то - веднага погледнах кога ще имам нов сикъл на Слънцето и Нептун върху - АС-то - ами то съвсем скоро се пада - през 2019г
. Точно тогава СД Сатурн е на ДС, дирекционната ос АС/ДС прави ингрес в Теелц/Скорпион - 0 градуса и 2 минути, Прогресивната луна е направила ингрес в Овен ...