Замисляла съм се какви физически черти харесвам у един мъж, но в интерес на истината няма конкретен фокус. За жените казват, че сме по детайлите и се фокусираме върху отделните недостатъци, докато мъжът гледа цялостно, вижда по-глобално нещата. Не мога да кажа дали с годините съм придобила мъжки черти или изначално при мен така е било заложено. Може би само в пубертета се фокусирах върху отделни компоненти, като дълги черни извити мигли, изразителни очи и т.н. Ама това гледат мъжете при жените, а ние нали уж би трябвало да гледаме мускули.
Чакай малко,че ме объркваш...
Сега изредих,и пак ще изредя... - Дълги крака,секси педикюр,секси бельо,разбира се - секси ******,голямо деколте.. Секси направена коса... Секси облечено тяло - било пола,рокля,високи токчета... Сега се сещам за устни.. Плътни,секси... Да ти се прииска да ги сдъвчеш... Жена по секси клин... - разбира се с дадености... Това активира мъжете.. Жените се харесват в този вид.. Но знаят ли какво причиняват на един мъж,когато му се явят с този вид... Знаят ли какво се случва в мъжкия мозък.. - Аз искам да го обясня... на мъжете им иде да ги разкъсат... А,дали жените искат да бъдат разкъсани.. В случая мъжът и мъжките данни имат ли значение...
И пак сега се сещам... Ако мъжa го бият хормоните... И е доста... във вихъра си.. естествено без никакъв алкохол и нищо... Просто е в пика на хормоните си - жената ще има ли значение... като го блъска хормонът...
И още един въпрос...,тоест това е главният - избрoих как жените влияят на мъжете,но как мъжете влияят на жените - какво у мъжете активира жената... Кои дадености, и какво иска жената в този момент... Какво и минава праз ума,какви действия,каки картини,какво иска...