........................................................ Ще пиша тук като излязат резултатите от арбитражната комисия за изхода на казуса.
Цитат на: leovita в Януари 18, 2024, 06:02:29 pm........................................................ Ще пиша тук като излязат резултатите от арбитражната комисия за изхода на казуса.Здравейте , обещах да пиша за резултата . Изпита е взет , арбитража е повишил груповата оценка . Забавиха се резултатите , излязоха в късните вечерни часове на 01.02. , но всичко се нареди най-накрая. Благодаря на помогналите в анализа .
Да, обвързан е. Ясно ми е , че няма да се получи нищо,просто ми е любопитно дали наистина усещам по- специално внимание или си внушавам.
Един хорар и от мен - "Ще успея ли да взема всичките 10 изпити и да приключа успешно?"Благодаря предварително!
Въпросът ми е:Добре ли е Х? Дали се сеща за мен?
Сафо, а как ще получим обратна връзка ? Да разчитаме на последния аспект на Луна- Венера, за някакъв нишан, чрез друг човек, от трето място/лице ?
Цитат на: Сафо в Юли 25, 2023, 12:47:04 pmВъпросът ми е:Добре ли е Х? Дали се сеща за мен?ОВ -да
Х. е добре, вероятно домът му е при жена му, Луната У4 в негов 7д.В картата се вижда, че имате прекъсната комуникация, но негов У3 Меркурий отива към съвпад с ретро Венера У1 за теб, може да те потърси под някаква форма, да се присети за теб покрай здравето или работата си, определено храни добри чувства към теб, останала си в сърцето му