Люба, първо трябва да се определят сигнификаторите на Г(градът),което към момента за мен е трудно.
Но, разсъждавам така:Асц е в последни градуси на знак рак, тоест, ти се интересуваш наистина от родното място-рак, кардинален знак. Луната е твой сигнификатор и е в знак близнаци, 11дом.,дом на надеждите и мечтите. Луната е в хармоничен аспект със Сатурн, упр. на 7ми дом. Направи ми впечатление, че Луната е в антисия с Венера упр. на 4ти дом, домът, населеното място, къща, родител. Вероятно ти знаеш нещо, относно градът,или имаш някакво специално отношение към управлението.
Упр. На 4ти дом е Венера в рак, квадрат Юпитер. Упр. на 7ми дом е Сатурн, който е 4ти от 4ти,или крайното развитие на въпроса. Сатурн е в 8ми дом, ретрограден и във фиксиран знак. Марс е в ъглов дом,няма достойнства по знак, но хвърля аспект квадрат към слънце и Меркурий, сходящ. Според мен след 1ед.време,ще има напън нещо да се случи, но обрат тотален в близко бъдеще не виждам, заради началните градуси на Венера и ретро Сатурн във водолей. 7/8години, заради градусите на Сатурн и луна, след толкова ед. време, ще са в други знаци.