Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 264188 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13953
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Общи хорари
« Отговор #1185 -: Юни 25, 2024, 12:21:48 pm »
Благодаря, момичета. Гледах го по 6ти дом за мой домашен любимец, тъй като за М. кученцата са бизнес. Притеснява ме да не лъже за породата и да крие заболявания на животинчето. Иначе това не ни е първо куче, имаме опит в отглеждането и то на женска. Сега затова и търся момченце.
В отговора си съм взела предвид и твоя 6д. – Слънцето У1 в сходящ хармоничен аспект със Сатурн У6

Лисана

• Sr. Member
  • Публикации: 442
« Отговор #1186 -: Юни 25, 2024, 12:28:42 pm »
Akruks, да. Луната в първи негов дом по тези сметки не ме смущава, а наличието на Плутон в случая може ли да бъде евентуално сигнал за заболявания? Въпреки, че Плутон не се разглежда традиционно в хорар.

akruks

• Hero Member
« Отговор #1187 -: Юни 25, 2024, 12:36:20 pm »
Akruks, да. Луната в първи негов дом по тези сметки не ме смущава, а наличието на Плутон в случая може ли да бъде евентуално сигнал за заболявания? Въпреки, че Плутон не се разглежда традиционно в хорар.
Плутон го гледам/е в хорар, но в случая Луната е извършила хармоничен аспект и това е бъдещ 1д за твоя домашен любимец, а не дома на неговото здраве. Домът на неговото здраве е твоя 5д. описан от Юпитер, с когото Луната е в хармоничен аспект. Плутон в 1д дава силна воля, а в твоя 6д може да показва силни душевни вълнения, трансформация в дома и семейството, понеже Плутон е У4 при теб, това може да има връзка с появата на нов член в дома ти – домашен любимец.

Лисана

• Sr. Member
  • Публикации: 442
« Отговор #1188 -: Юни 25, 2024, 12:44:25 pm »
Благодаря  ;)

akruks

• Hero Member
Re: %u041E%u0431%u0449%u0438 %u0445%u043E%u0440%u0430%u0440%u0438
« Отговор #1189 -: Юни 28, 2024, 10:14:39 pm »
Излязоха много странни символи след редакция.
Ако на някого се занимава... въоросът ми е дали с мъжа ми ще сменим къщата до 3 месеца. Снощи и тази стурин много го ядсаха. Мен също де... та се чудя дали до 3 месеца с мъжа ми ще сменим къщата (дано бабата си тръгне, но това няма как да стане, има къде да отиде, но не желае) също така резонира с това, което акрукс каза за последния ми хорар, че въпросът ми ще се обезсмисли. Ако сменим жилището дали ние, дали тя, наистина въпросът се обезсмисля.
Мъжът ти и неговата баба по бащина линия са представени от Уран в техен 4д. – те са си в техния фамилен дом, но твоя 4д е представен от ретро планета и да не се върнеш откъдето си дошла? Мъжът ти ви обича теб (Слънцето) и детето (Меркурий), но си обича и къщата (Венера) и няма да хукне по квартири, за да ти угоди на горделивия характер. Смири се малко, майка си вече, виждаш как се гледа дете, гради семейство и дом, имай малко уважение към тази възрастна жена, ако нея я нямаше, нямаше да го има мъжа ти и къщата му.

terrarossa

• Sr. Member
  • Публикации: 362
« Отговор #1190 -: Юни 30, 2024, 10:22:05 am »
Подготвям проектно предложение, до голяма степен дали ще бъде прието зависи от мнението на Х, назован по име. Въпросът (карта от преди два-три дни) е дали моето предложение ще  бъде добре прието от Х?

На пръв поглед аспектирането изглежда благоприятно - тригон и секстилите между Луната и двата сигнификатора, има рецепция между няколко планети - Венера, Луната, Юпитер У9, Меркурий У3 - всичко зависи от няколко човека, а последен аспект на Луната е с Меркурий - т.е. ОК.
Но от друга страна моят сигнификатор Марс У1 е в Д1 перегрин в Телец, подвластен изцяло на У7 Венера, т.е. всичко зависи от Х, представен от Венера, а тя не се интересува особено от Марс и е в 4 дом от него - т.е. края (на проекта?), от друга страна е Венера е изгорена от Слънцето У6; а Луната е в 12д (изолация) или по-позитивно: в Д6 на Х, на излизане от съвпад със Сатурн (трудности, забавяне), но пък Сатурн е У11/У5.
« Последна редакция: Юни 30, 2024, 03:02:48 pm от terrarossa »

akruks

• Hero Member
« Отговор #1191 -: Юли 01, 2024, 01:19:13 pm »
Подготвям проектно предложение, до голяма степен дали ще бъде прието зависи от мнението на Х, назован по име. Въпросът (карта от преди два-три дни) е дали моето предложение ще  бъде добре прието от Х?

Луната е в 12д (изолация) или по-позитивно: в Д6 на Х, на излизане от съвпад със Сатурн (трудности, забавяне), но пък Сатурн е У11/У5.
Според мен Да, 12д за теб е 6д на Х, ежедневната работа, а 5д има отношение към проектите, това е творчески дом, Сатурн е планета на кариерата, на професионалното израстване, стабилизира и утвърждава в положителната си проява, при теб е у-л на МС – главната цел в момента. Луната не излиза от съвпад със Сатурн, а предстои да го извърши, като преди това ще звърши хармонични аспекти с твоя и негов У1 – Марс и Венера.

terrarossa

• Sr. Member
« Отговор #1192 -: Юли 02, 2024, 08:03:43 am »
Благодаря Акрукс, искала съм да кажа "преди излизане от знака" съвпад Сатурн и тригон Меркурий в случая. Гледам Х е притиснат от негови У9 и У12 и наистина пътува. Ще дам по-късно обратна връзка.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12775
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #1193 -: Юли 02, 2024, 10:52:23 am »
terrarossa,  и Марс Телец, ти, и идеята ти, Луната Риби, са приети от Венера Рак Х, последните две във взаимна рецепция. Да, предложението ти проект ще бъде прието, но, без очаквания ефект. Венера, Х. няма достойнства в знака и е изгорена, Марс, ти, и в знак на заточение,  но понеже е приет от бенефик, Венера, позволява да се усъвършенства изначалната ти идея, преди да бъде  приета. Луната, въпросът, ви свързва, както и самата идея- проект, но е в дом, който не е оперативен. Последният аспект на Луна е със Сатурн у10, който е стационарен- засега нещата са в "стоп машина" или да се отложат за по-благодатно време.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

terrarossa

• Sr. Member
« Отговор #1194 -: Юли 02, 2024, 12:18:08 pm »
Рени, благодаря за отговора. Да, обърках Марс е в заточение в Телец. Последният аспект обаче, мисля, е с Меркурий 19:45 У3? Т.е. предстои комуникация, някакво обсъждане, възможно за някаква преработка и подобряване/доуточняване, както казваш.
А как да изчисля някакво ориентировъчно време? Ако гледам главните сигнификатори в ъглови домове и кардинални знаци - буквално до дни и часове да очаквам резултат? Или ако важна е Луната  в падащ дом и подвижен знак - месеци/години.
Допълвам: Венера е изгорена и без достойнства, но съвпад със Сириус, тук това дали е от значение? По навик гледам фиксираните звезди в хорари.
« Последна редакция: Юли 02, 2024, 12:23:47 pm от terrarossa »

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12775
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #1195 -: Юли 02, 2024, 02:27:41 pm »
terrarossa, да, последният аспект е с Меркурий. Като време Луна към главните оси, към сигнификаторите на въпроса. Тук , Луната е и сигнификатор, може да разгледаш Луна- Венера като време също. Ще има доуточняване защото няма сигнификатор с достойнства.
Сириус не е изгрял, но съвпад с Меркурий, който ще изгрее, както и Венера,  може накрая да подпомогнат влиятелни особи  ?
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1301
« Отговор #1196 -: Юли 02, 2024, 02:52:23 pm »
Много странно обаждане имах с още по-странно предложение. За "втора" работа. Май фиктивна и за далаверата на "другия" работодател.
Да се хващам ли на играта?
Опасности за мен?

Благодаря 🎀
« Последна редакция: Юли 02, 2024, 02:54:20 pm от Люба »

terrarossa

• Sr. Member
« Отговор #1197 -: Юли 02, 2024, 08:19:26 pm »
terrarossa, да, последният аспект е с Меркурий. Като време Луна към главните оси, към сигнификаторите на въпроса. Тук , Луната е и сигнификатор, може да разгледаш Луна- Венера като време също. Ще има доуточняване защото няма сигнификатор с достойнства.
Сириус не е изгрял, но съвпад с Меркурий, който ще изгрее, както и Венера,  може накрая да подпомогнат влиятелни особи  ?

Благодаря, Рени, дано да има такава подкрепа, да видим как ще се развият нещата.
Наистина Луната-Венера също може да се разглеждат като сигнификатори. Някъде бях чела, че планети в рецепция могат да се разменят в хорарна карта при запазване на градусите.
Иначе заточеният Марс - вари го, печи го, все така си остава, подкрепян с аспекти от двете женски планети.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7819
« Отговор #1198 -: Юли 02, 2024, 09:14:16 pm »
Много странно обаждане имах с още по-странно предложение. За "втора" работа. Май фиктивна и за далаверата на "другия" работодател.
Да се хващам ли на играта?
Опасности за мен?

Благодаря 🎀
Люба,ти си Венера в 9ти дом,подкрепена от Сатурн,в рецепсия с Луна.Луната е странна,на неподвижна звезда в последни градуси,но аспектът с Меркурий е сходящ,също и с Нептун.Може би те блазни нещо-пари.Луната е в 8ми дом.Бих казала Да.
Но ме смущават последните градуси на Меркурий,Луна,асц е късен.........може би си решила.
Ако не е много ангажиращо,що пък не.Не съм сигурна доколко си наясно,заради близостта със Слънцето и аспектът Луна-Нептун.
« Последна редакция: Юли 02, 2024, 09:18:21 pm от Сафо »

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4633
« Отговор #1199 -: Юли 02, 2024, 11:17:00 pm »
Люба! Скоро ще ти дойде акъла-Венера  е невидима.Очаква се да стане видима в събота на новолунието, но може и да не изгрее. Родени сме с глава ,за да я ползваме. Ако се излъжеш да излачнееш, надявам се аспекта на Сатурн с Венера, да ти капне здрав разум. Виж го пича с у1 Марс в Телец,диспозитор невидима Венера...Надявам се на новолунието в Рак да се изясни ситуацията.