Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 223841 пъти)

Ellinkka13

• Newbie
  • *
  • Публикации: 30
Re: Общи хорари
« Отговор #1380 -: Март 12, 2025, 09:28:56 pm »
Пиша с уважение към дамите, които отделят време за форума! И така...преди повече от месец зададох въпрос дали да купя апартамент. Познат ми предложи да инвестирам малка сума пари в бъдещ блок, а 90% от плащането да стане след акт 16. Сумата не е посилна за моите финансови възможности, но идеята е да го препродам след около две години и половина, когато стане готов. Когато зададох въпроса човекът излезе в отпуск и трябваше да го изчакам, а когато трябваше да обсъдим подробностите внезапно почина баща ми. По хорара аз съм представена от слънцето в 6-ти дом- лоша позиция. Луната е добре поставена и с предстоящи аспекти. В 7ми дом- нямам партньор, на който да разчитам. У2 дом също е зле разположен. Последен аспект на луната с нептун - това е само една илюзия. Истината е, че не зная по кой дом да разглеждам покупката.
недвижимите имоти са по 4ти дом

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7765
Re: Общи хорари
« Отговор #1381 -: Днес в 07:38:59 am »
Рада,имотът,който искаш да закупиш е по 10 дом(телец),недвижим имот на отсрещната страна.Ти си представена от заточено Слънце,наистина не добра позиция.Луната в 7ми дом е силна и върви към съвпад с Венера.Можеш да закупиш имота с чужда помощ(кредит,заем),но не съм сигурна дали ще си спокойна.Слънцето няма подкрепящи аспекти.