Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 326383 пъти)

Aleksandra

• Newbie
  • *
  • Публикации: 3
Re: Общи хорари
« Отговор #1530 -: Февруари 10, 2026, 02:35:33 am »
Weswes, когато твоят упр. е в негов 1ви дом - ти отиваш при него, ти имаш сериозен интерес. В случая Слънцето (ти) е в негов 1ви дом и в негов трон, но в собствено падение. Ти си силно ангажирана, а не той. И може да усещаш, че ти влагаш повече, не получаваш достатъчно насреща.

Той е представен от Сатурн Риби и Уран Телец. Сатурн е в Риби - екзалтация на Венера, а Уран е в Телец - неин трон, Венера пък е в техен знак ... може да те харесва чисто физически, да е привлечен сексуално. Или това да е водещо в отношенията ви. Сатурн в 8ми дом на хорара - не мисля, че той ще прояви някаква сериозна инициатива, която да те удовлетвори. Освен това е в знак където Слънцето няма достойнства  - не мисля, че ври и кипи от любов към теб.
Сатурн скоро влиза в Овен - твоята екзалтация, но собствено падение, може да има усещане, че това между вас няма бъдеще.

С този стелиум покрай негов Асцендент не мисля, че му е скучно. Има някаква динамика там. Упр. на негов 5ти и 8ми дом в негов 1ви - може да има флирт/авантюри и с други дами. Упр. на негов 3ти дом - Марс Водолей в негов 12ти - дали не крие нещо от теб ? Ако не се лъжа тук Марс е изгорен. Едва ли той ще тръгне да се изяснявате.
Според мен, ако не край, то поне някакви конфликти ще има, защото след няколко градуса Слънцето ще направи квадрат с Уран.

Луната е в своето заточение (и падение на Венера - любовта) Скорпион в твой 4ти дом - вероятно ти е тежко. Може да има обсебващи мисли, болка, страдание, фиксация в него.
Луната ще прави опозиция с Уран, тригон със Сатурн и последен аспект квадрат с Венера . - Може би ще има проблем или прекъсване от негова страна, което може да ти дойде изневиделица. Но крайната дума е негова и ти ще трябва да се съобразиш.
А тригон с Нептун Луната ще прави след като влезе в Стрелец. Към настояща ситуация в хорар се гледат аспекти в рамките на знака.

Не съм много силна в хорарите, ще се радвам, ако можещите тук също се включат, че да не съм те подлъгала. 
Пожелавам ти Успех !
« Последна редакция: Февруари 10, 2026, 05:08:07 am от Aleksandra »

Weswes

• Full Member
  • Публикации: 104
« Отговор #1531 -: Февруари 10, 2026, 09:07:38 am »
Да, наистина аз съм по - вложена. Отношенията са ни предимно интимни, но аз смятах, че поне ме уважава и има някаква симпатия чисто човешка. А се оказва, че ме е очернил пред общи познати, което отрича, питах го поне елементарно уважение няма ли, пука ли му какво ще стане занапред, желание изпитва ли? Изнерви се, каза да го оставя.. с моята Венера У3 на 29° май наистина ще го послушам. Изморена съм от неразбирателството, което винаги срещам като искам да говорим. В интимен план всичко е перфектно, оттам насетне всичко е напрежение, усещам, че аз го ценя И като човек, но той мен не. Много ми е обидно. Но и с неговия Сатурн на 29° мисля, че е стигнал лимита си и всичко е приключило.  Къде съм блеела не знам, последно луната ще прави квадрат с Венера, да..
« Последна редакция: Февруари 10, 2026, 09:11:26 am от Weswes »

Weswes

• Full Member
« Отговор #1532 -: Февруари 10, 2026, 02:48:25 pm »
Akruks, не разбрах - не е края или няма да помогнеш 😀

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14205
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1533 -: Февруари 10, 2026, 05:26:20 pm »

хорар с въпрос това ли е края на отношенията ни?

Не – това е моят отговор на въпроса!

Weswes

• Full Member
« Отговор #1534 -: Февруари 10, 2026, 05:44:14 pm »
Тъкмо влизах да пиша. Права си! Мислех, че след като каза да го оставя е сериозен и наистина този път е лимита, който сме стигнали. НО днес се засякохме случайно и дойде да си говорим. Даже беше леко дружелюбен. Тези планети на 29° да не би да са показвали, че скоро ситуацията ще се промени , а аз ги разбрах като край на отношенията..

mimss

• Full Member
  • Публикации: 146
« Отговор #1535 -: Март 12, 2026, 01:03:09 pm »
От доста време съм без работа и вече ми е ужасно тежко. Изпадам в  :'(кризи, рев, плач, нищо не ооравям с това, но ще се надявам някой да погледне и да ми даде светлина че ще се случи накрая.
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 8215
« Отговор #1536 -: Март 12, 2026, 04:03:55 pm »
Ами въпросът ти е ясно ,че се отнася за намиране на работа,обаче много метафорично  с тази светлина в тунела.Венера заточена в 12дом,нищо не правиш по въпроса.Луната върви към квадрат със Сатурн,отказваш вероятно да търсиш.С рев и истерии не се случват нещата.Регистрирай се на борсата и на този етап не подбирай.Каквото и да предложат.Не виждам скоро светлина в тунела.

mimss

• Full Member
  • Публикации: 146
« Отговор #1537 -: Март 12, 2026, 04:31:21 pm »
А какво следва когато и борсата не предлага от много време??? Не стоя просто така. Искаше ми се поне нещо обнадеждаващо занапред да чуя. Благодаря.
Човекът до теб, едно от малкото неща, които можеш да избираш, трябва да бъде повече. Да очаква повече от живота СИ и да прави повече за живота ВИ.