Прогресивната Луна беше в точна опозиция с наталната от 12 дом, когато излязоха подводните камъни и проблемът ескалира. Аз се бях дистанцирала, но се наложи да се намеся и напрежението тогава беше огромно.
Отн. външни планети - Нептун - активирана ми е нептуновата квадратура - а Сатурн е в съвпад с нат. Нептун - реално имаше много неясноти, блърване и опити от моя страна да структурирам и изчистя всичко неясно. Сбъркани документи, изпуснати срокове, голяма каша. Намесвам Сатурн, защото Венера и Маркурий съвпадат с наталния ми
В натала Марс ми е ИС от към 3 дом, затова мисля, че има общо - близки хора и недвижими имоти
Тр.Юпитер в момента от 7 дом прави сесктил с нат.Венера - отчитам го позитивно. Между другото днес получавам напомнителен СМС от банката - за дължими вноски по кредитни карти и едната посочена сума беше под минималната вноска. Зачудих се какво става, влизам си в банкирането и се оказва, че едната кредитна карта - лека полека съм я погасила. Леле как се зарадвах - чудех се астрологично ще се види, но нямах време да гледам - сигурно е това. Аз там само наливам пари и не гледам много какво става, можеше по инерция да преведа повече
Радост голяма беше
Венера е У2 в 8 дом и постоянно имам някакви заеми, които изплащам, пак тегля ...