Делфинче, още като се похвали във форума за колата, ти разглеждах картите и не бях особено очарована :017: :017: ... но, нямаше смисъл да пиша нещо, защото всичко беше приключило.
През юни имаш следните
дирекционни аспекти с участие на куспида, които засягат 3 дом:
- К3 квадрат нодална ос - влизащ в обрис
- дир венера, У3, квадрат Асц/Дес и полусекстил К11
- дир Луна полусекстил К3 (най-точния с участие на куспида)
планетни дирекционни- дир венера секстил Слънце/Мерк, разходящ
- дир Нептун квадрат венера, разходящ
От аспектите с куспидите нито един не е хармоничен, което предопределя, че тази покупка ще ти носи напрежение и дискомфорт.
прогресии- пр К3 секстил Уран - дори и секстил, не бих го сметнала за аспект, даващ нещо продължително
- пр Луна квадрат натална (това е само фон - няма връзка с 3-ти, но пък е 2-ри)
транзити- тр Венера куинконс Нептун - повтаря дирекционния, отново в не особено хармоничен аспект. тр Марс+Мерк са в същия градус, с квадрати към картата
- тр Слънце (но е У12) секстил венера
- тр Юпитер - ретро, без аспект, стационарен - предполагам, че си разчитала на това, че в натала е ретро. Тук бих могла да коментирам, но е доста различно от вижданията за ретро-планетите, така че се въздържам. Но ако си искала да използваш ретро-фазата, поне да не беше в стационарното й положение - все пак то дава блокиране по някакъв начин - иска последно "преразглеждане" на ситуацията.
Нумерологично - ЛГ1 (дотук добре), юни - лм 7 - неясноти, лъжа, заблуда (+алкохол и наркотици) - датата на покупката не знам, но каквато и да е, вибрацията на месеца не може да се избегне.
Като цяло, и тогава, и сега, ми е странно, на база какво по картата си си взела решението. :017: :017:
Транзитите по време на случката просто повтарят темите на дирекциите ... а тр Юпитер вече си казва думата.
Дано всичко се оправи
... все пак тр СЛВ сега е в секстил с К3.