Днес внукът ми счупил ръката си- пак същата, само че април 2019г в долната част, а сега в горната част до рамото. И двата пъти се случва вкъщи- 2019 стъпил на наредените си малки коли на пода и паднал, а сега паднал от дивана- вчера са го върнали от градината, че имал сополи. През 2019 транзитен Марс в Близнаци в началото на 1-ви дом квадрат Луната У3 в 5д. и Слънцето У4.
Днес Луната транзит в 6д., където има заключен знак Скорпион, в точна опозиция с тр. Марс в 12д., е в хармонични аспекти с наталната Луна У3, Слънцето У4 и Плутон съУ6; неговият Марс също е в 12д телец, но на градус и нещо. Но пък Меркурий У1, У5 е ретроо - връщане на старо събитие по време на игра- счупена ръка. Лунара му от 31 януари е с пълен 6д., а лун АС в 4д- ще си стои вкъщи до края на месеца
При мен днешната опозиция на транзитни Луна и Марс попада върху точната опозиция между нат. Марс и прогресивна Луна в 9д, внукът ми е по 11д с у-л Луна в моя натал , като 1-во дете на моето второ дете, а тр Хирон ми налази Луната в 7д натално