Автор Тема: Общи хорари  (Прочетена 1584496 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13950
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Общи хорари
« Отговор #7965 -: Февруари 05, 2021, 11:52:31 pm »
Сви ми се стомаха и не ми е приятно, но все пак в името на астрологията,зададох въпрос -жив ли е, ще го намерят ли жив Атанас Скатов ?
Луната У9 на негов АС в съвсем точен съвпад с Плутон У1 в 3д- предал е Богу дух, за съжаление! Луната е извършила малко преди това квадрат с Меркурий У8 в 4д- бил е починал когато си попитала, да почива в мир! Жалко!

Ребека

• Hero Member
  • Публикации: 4632
« Отговор #7966 -: Февруари 05, 2021, 11:59:11 pm »
Да ,и аз го помислих това за Луната и Меркурий и тази сбирка в негов 4ти. Жалко, много жалко.

Yeah!

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 98
« Отговор #7967 -: Февруари 07, 2021, 02:07:28 pm »
ХХ с какви нагласи е към мен?
Не касае любовни отношения, а приятелски. Не питам за мъж - уточнение. Не касае и работа.

София, 13:57 - ден на Слънцето, час на Слънцето

Асц. Рак (кверент аз) - Дсц Козирог (лицето ХХ)
Луна Стрелец (перегрин)

Дневна карта - воден асц.  Венера, Марс, Луна - най-добре поставена, условно, е Венера в следващ дом и със силен Дизпозитор. Луната е в падащ дом + знак перегрин, Марс е в падение, в следващ дом.

Венера управлява домове 12ти, 5-ти

Трудно ми е да разтълкувам хорара, честно казано, въпреки че се опитвам да се ориентирам към детайлите, с които разполагам.
Ако приемем, че Луната съм аз, а ХХ е Сатурн, тя е в по-добра позиця, но се виждаме все пак със секстил. Не мога да разбера откъде идват конфликтите и защо винаги има много напрежение. От моя страна е много голямо напрежението и раздразнението

Бихте ли ми помогнали с анализ?

Източници:  https://www.astrology.com.tr/planetary-hours.asp  , https://www.skyscript.co.uk/triplicities.html
I deserve the best.

akruks

• Hero Member
« Отговор #7968 -: Февруари 08, 2021, 10:04:16 pm »
ХХ с какви нагласи е към мен?
Не касае любовни отношения, а приятелски. Не питам за мъж - уточнение. Не касае и работа.
За ХХ си част от нейното миналото, каквото било, било- Луната е без курс

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7812
« Отговор #7969 -: Февруари 15, 2021, 05:21:23 am »
Х и У един и същ човек ли са?

Alena

• Full Member
  • Публикации: 129
« Отговор #7970 -: Февруари 18, 2021, 04:20:12 am »
Здравейте!
Ако повикам водопроводчик до края на седмицата, ще му поправи ли успешно запушеният душ/ в момента съм на 1% налягане на топлата вода :( , както и прокапването от студения кран на чешмата?

П.С. Чудя се дали да не изчакам още няколко дни да мине ретроградието на Меркурий:)

Теодор

• Hero Member
  • Публикации: 1948
« Отговор #7971 -: Февруари 21, 2021, 03:38:12 pm »
Здравейте!
Ако повикам водопроводчик до края на седмицата, ще му поправи ли успешно запушеният душ/ в момента съм на 1% налягане на топлата вода :( , както и прокапването от студения кран на чешмата?

П.С. Чудя се дали да не изчакам още няколко дни да мине ретроградието на Меркурий:)
Бих заложил, че другата седмица ще се оправи.  ;D

Теодор

• Hero Member
« Отговор #7972 -: Февруари 21, 2021, 03:39:15 pm »
Здравейте!
Един хорарен въпрос и от мен.Ще ме потърси ли отново Х?
От известно време си комуникирам с Х по интернет и комуникацията вървеше много гладко.По принцип не  обичам да комуникирам с непознати в интернет,но тук нещата се получиха и се чудя на какви синастрични съвпади се дължи това,не е нещо по Меркурий, но най-силно впечатление ми направи точният  тригон на мое слънце с неговата Луна и съвпадът на моя Луна с негово Слъце.Той на няколко пъти ми отправи покана да се видим на живо и аз накрая му отклоних  поканата доста рязко,в следствие на което той спря да пише :).Сега пък аз започнах да се питам ,дали не бях прекалено рязка ,пък и взе да ми липсва комуникацията с него.Общо взето не зная какво искам,типичен представител на Луна във Везни. :-[
Като гледам предстоящия квадрат на Марс и Венера май нещата ще си останат така,но пък в същото време на Луната и предстоят само хармонични аспекти до напускане на знака.На У на 3 ни домове им предстои съвпад,при завръщането на Меркурий и може би това ,че в момента е ретрограден посочва неговото нежелание да комуникира с мен.По тази карта може ли да се предположи неговата нагласа спрямо мен?
Не.

Теодор

• Hero Member
« Отговор #7973 -: Февруари 21, 2021, 03:41:54 pm »
Не.

Сафо

• Hero Member
« Отговор #7974 -: Февруари 21, 2021, 04:30:07 pm »

akruks

• Hero Member
« Отговор #7975 -: Февруари 21, 2021, 09:49:14 pm »
не, Х си е сам за себе си, уникат  :)

akruks

• Hero Member
« Отговор #7976 -: Февруари 21, 2021, 09:54:09 pm »
Здравейте!

Луната е в екзалтация и в собствен дом, с последен хармоничен аспект, ако потърсиш професионалист ще свърши добре работата. Меркурий е добре да е тръгнал напред, освен ако не е било спешно да се търси майстор, че и такива моменти има, а тогава няма как да се избегне ретроградие и т.н.

akruks

• Hero Member
« Отговор #7977 -: Февруари 21, 2021, 10:05:30 pm »
Здравейте!
Един хорарен въпрос и от мен.Ще ме потърси ли отново Х?

Като гледам предстоящия квадрат на Марс и Венера май нещата ще си останат така
Да, ще те потърси, а квадратът между Венера и Марс показва, че не ви предстои интимна връзка на този етап. Но комуникация ще имате. Не е налице също взаимно харесване и романтични чувства, самият той е избухлив и нервак, а твоята Луна във Везни има нужда от хармония.

Alena

• Full Member
  • Публикации: 129
« Отговор #7978 -: Февруари 22, 2021, 08:37:26 am »
Здравейте!

Луната е в екзалтация и в собствен дом, с последен хармоничен аспект, ако потърсиш професионалист ще свърши добре работата. Меркурий е добре да е тръгнал напред, освен ако не е било спешно да се търси майстор, че и такива моменти има, а тогава няма как да се избегне ретроградие и т.н.

Не посмях миналата седмица да го повикам, понеже не беше спешно. Оставям го за утре. Благодаря, Акрукс!

Сафо

• Hero Member
« Отговор #7979 -: Февруари 23, 2021, 06:48:59 am »
не, Х си е сам за себе си, уникат  :)
Да,Акрукс.