Интересно ми е, този съвпад на негов Асц/Сатурн с моя СЛВ и неговите планети около моя ИЦ. Неговата венерка много ме омайва, мани-мани ...
за да е налице съвпад между неговия Сатурн и твоя СЛВ трябва да са на разстояние най-много 2 гр, а като гледам чертичките на диаграмата, разстоянието е по-голямо
Иначе за самия съвпаад- човека със Сатурн е кармичен учител на човека със СЛВ. И той и ти имате СЛВ в 11д и ЮЛВ в 5д- темите, които има да отработвате, наследени от миналото и тези, които трябва да отработите за в бъдеще са едни и същи, аз съм със същото разположение на възлите и неслучайно сме се срещнали и с теб
Неговата Венерка може да те омайва- в съвпад е с твоето Слънце, по знак е в хармония с твоя Марс, но връзки по Венера/Марс се основават само на страст, която като отмине и няма основните хармонични аспекти межди Луна/Слънце и се разпадат, а вие ги нямате - имате секстил между Луните, което ще рече хармонични потребности, но неговата Луна няма аспект с твоето Слънце и обратно. Неговата Луна е наранена от негов Марс и ти допълнително я раняваш с твоя Марс. Слънцето ти попада в негов 6д- ще искаш да го подчиниш на твоята воля, което може да попречи на неговата работа, призвана си да го научиш да те моли за помощ, но от друга страна ти трябва да се научиш да уважаваш неговата работа. Неговото Слънце в твоя 2д- този партньор ти е пратен за сериозни отношения, макар и кратковременни, може да промени твоето икономическо състояние, но главното е, че ще има достъп до твоите морални ценности и ще може да ти покаже пътя за промяна на твоето самочувствие и на средата, в която живееш. Той може да не забележи колко важна е за теб връзката, освен това инициативите му може да не са съвсем безкористни.
Негова Венера в твоя 4д- може да те очарова, негов Юпитер в твоя 4д да те кара да приемаш неговите посещения като празник, но негов Уран в твоя 4д може дълбоко да те засегне и подкопае твоята вътрешна самооценка. Пишеш за връзката "тежка"- ами няма как да е лека, след като на него му е тежко и сам със себе си с този Сатурн в 1д , с Плутон и Уран в 6д и Марс в 4д