Първо се започва със собствената карта,за да опознаеш себе си.Когато си сигурна,че можеш да прогнозираш събитие ,което ще ти се случи,и когато То се случи,продължаваш да си правиш експерименти със себе си .
Сафо,
А това го правя и не само със себе си, ами и със съпругът си. Но в момента темата не е тази, която ме вълнува.
От прогностиката съм много далеч. Опитвам се да науча основните неща и както виждаш, понякога съм толкова зле и допускам супер тъпи грешки, че се ядосвам на себе си.
Луната , която се явява у-л на 7д и диспозитор на знака, в който Юпитер съУ7 екзалтира, и Венера са в марсов знак, значи такъв тип жени харесва- активни, решителни, сексуални. Юпитер в 7д предполага многобройни връзки, а знаковият квадрат между У1 и У7 показва това, че трудно може да създаде хармонична връзка за по-дълго време.
akruks,
Благодаря ти отново, че ме насочи в правилната посока. Не знаех че трябва да гледаме и знаковите аспекти, но всичко с времето си.
Искам да помоля и за коментар върху тези две карти на моята приятелка и нейният мъж.
Ожениха се август 2013, ако кажете ще пусна и за тогава карта. В момента и от доста време тя няма никакви чувства към него, дори и ми сподели че когато спи с него се чувства така че я изнасилва... Но не може да вземе решение да го напусне или да поиска развод от него. До преди месец не знаех, че нещата са толкова зле, докато не ми го каза. Но ми сподели, че той бил правил всичко за нея, а преди това се е държал много гадно с нея: излагал я е пред приятели, ревнувал я е, общо взето само искал да я контролира. Но когато това е спряло и тя е спряла да го обича и изобщо не може да стои с него в една стая и легло.
В синастричната картя, моята приятелка К е във вътрешният кръг, а мъжът и С е във външният.
Ще помоля за коментари.