Здравейте,
Чета ви редовно, но за първи път се осмелявам да пиша и да ви помоля за мнение.
Какво бъдеще виждате в тази синастрия?
Човекът е чужденец и много отговаря на моя У7, реализирал се е успешно професионално и продължава да го прави както и чисто физически е абсолютен идеал.Той също изразява “харесването “си към мен под формата на комплименти, но комунилацията върви тежко може би заради Сатурна в 3ти дом или неговия съвпад на Меркурий с Плутон в скорпион, освен ако не е сексуална тема. Но разговори от типа как си, или опознавателни разговори липсват. Определено има високо сексуално привличане, но заради разстоянието на практика няма как да се осъществи (Марс в 12ти).
Въпроса ми е заслужава ли си да се прави крачка към заминаване към него и секса ли е ключа към тази връзка или не си заслужава ? Към момента не мога да си го изби от главата може би заради Луна-Плутон, но не знам какво усеща той, тъй като винаги контакта се осъществява от мен към него, той винаги отговаря бързо, но никога не започва първи. Директно е заявил, че ме харесва и че ме иска и толкоз.
И двамата сме обвързани с деца. За втори път се “срещаме”, а шанса това да се случи въобще е под нулата затова си мисля, че има нещо кармично.
Много ще съм благодарна на всяко мнение.