Здравейте ! От известно време чета астро материал до малките часове с почти изтекли от взиране в компютъра очи. Има и причина, разбира се :012: - отношенията с партньора ми с който, сме заедно от 8 години.
Иска ми се да ви помоля да хвърлите един поглед , защото пак сме в някакъв странен период.
Моят е вътрешният кръг.
Здравейте, мили хора :38:! Половин година , след като качих тук синастрия на мен и партньора ми, се връщам отново да дам обратна връзка и да благодаря за помощта !
Разбира се, почти всичко от казаното от вас се случи- аз се промених, просто за миг- не усещам нещата по същият начин, вече не се измъчвам и се чувствам определено по-добре. Всичко се случи точно след РД, както бяхте ми писали ! Без предупреждение и индикация, че мога да очаквам такава опустошителна и светкавична промяна !Все още живеем заедно, но нищо не е същото. Потвърди се и това, че ще имам помощник -неочакван за мен човек, който ми показа, че доста неща са ми липсвали. Познавам човекът от много години и съм изумена, че точно той ми помогна в случая. Качвам синастрия с него, ако имате желание да погледнете и да кажете, какво мислите за нея.
Предварително благодаря ! :58:
ПП-Аз съм във вътрешният кръг
Happy58, Дракониада , чета отговорите ви и направо не мога да повярвам, колко дословно се случиха нещата ! :08: