Прогресивната ти Луна не само, че е там, ами си на прага на прогр. новолуние в 5 дом, и прогр. Венера е в съвпад с натален Нептун точно там
Звучи ми, като - ако цял живот си я чакала онази нерално невъзможната любов - то да се случи или поне да си отвориш сърцето за нея. А тр. Марс - нали и той става ретро - ще се връща назад към тези градуси и ще срещне новолунието и Венера. Мисля, че точно там някъде спираше, за да стане директен
Но пък не пречи да ретроспектираш за събития, когато е минал от там директен в предните месеци
Ноемврийското новолуние също беше на тези градуси. Струпват се аспекти, които може да се подредят и обмислят
А в здравословен план, понеже спомена за луната - днес Луната в съвапд с Плутон на твоя ДС от към 6 дом - квадратират Уран и МЕркурий - У12 - според мен е време да вземеш мерки и да се задълбочиш в разчепкването на проблема, за да няма внезапни кризи по Уран, които да се задълбочат по плутонскому
и по Меркурий да има хоспитализация за физическото тяло - Луната.
Сатурн е ретро на К6 - проблемът е нещо от преди, сега нали е стационарен - ще пази това място още месец поне и после ще се върне ретро в 5 дом. Става директен през август, но трябва да се види кога вече директен ще застане на К6 - да кажем с решение на проблема (надявам се)
В натала ти Сатурн съвпада с Хирон, та още веднъж маркира здравните теми, но понеже и в натала ти е ретро - би трябвало сега това ретроградие да ти е силен период
Юпитер е ретро до 10 май мисля. Синодичния му цикъл мисля започна в края на лятото на 2015, август - може би
Трябва да се види как ляга в натала ти, а сега СЗ му беше в опозиция. Т.е при тази част от цикъла ма твоя У6 със Слънцето - опозицията, в опозиция е и У1 - Луната, двете светила, срещу У6 ... Та аз бих разгледала и СЗ в картата ти от тази гл.т. Следващото е в края на август мисля, когато и Юпи и Сатурн са вече директни