Тр.Нептун на ац. засилва интуицията,когато се включи и Луната,сънища,прозрения,популярност,мечти,идеализъм,,инстинкти,печалби,все пак Луната е в голям огнен тригон у5,любов,на ос на взаимоотношенията,пътуване по море,може пътешествие извън страната на по-топла дестинация като почивка,удоволствие.Събитие при племенник/ца,това е 7ми дом на партньор,внимание!,9дом на дете,ще има обучение вероятно,кръжок,нещо по-специално.Хранене,внимание ,диети.Дирек.Сатурн сходящ съвпад дц.е важен.Алена,Луната е минавала и преди през ац,какво ти донесе?Месечен цикъл,станала си жена.? И следи прогресивна Луна съвпад тр.Нептун.
Благодаря, Сафо
Интересни и различни насоки на разсъждение ми даваш, такива извън кръгозора на моето познание
Действително едната племеница от страна на мъжа ми ... влезе в сериозна връзка и може да има ест. продължение. Иначе с извънкласните занимания на децата - основно аз се ангажирам - да усетя какво им е интересно, да намеря къде, как, логистиката ... плащането, всичко...
Сатурн към ДС е следващото голямо нещо, което очаквам с притаен дъх ... То съвпада по време с обръщането на Меркурий по прогресии. В натала ми е директен, но по прогресии стана ретрограден, а управлява децсендента. И догодина мисля се обръща (2019-2020г). Трябва да си припмня точно кога беше. Очаквам да има хармонизиране по партньорската тема, изглаждане на противоречията, недразуменията, изчистване на недоизказаното, и структуриране в посока приемлива и за двамата. Ще видим, крачка по крачка - сме на този път, но става бавно и с много осмисляне, много любов и взаимна потребност. Все си мисля, че най-тежкото мина, но всеки нов ден предлага нова порция изпитания. Ако човек си учи уроците - стъпва по-уверено. Ако шикалкави - пропада. Та не искам нищо да се замита под килима
При предходната пр.Луна на Асцендента - нямам съществени спомени. Била съм вече в езиковата гимназия, добре ми беше, ходех на много извънкласни занимания (5-6), цялото ми време беше ангажирано да поглъщам света с всички сетива. А тогава нямаше интернет и т.н.