точно при пр.Луна-нат.Слънце при мен е започвал период, нали това съм описала При теб на 16 януари 2013г е имало съвпад на пр Луна с нат Слънце, ако в натала Луната е У1, а пр Луна съвпада със Слънцето в началото на 4д, то в пр карта е пр Луна е У12- анализите, връзката с тайното и мистичното, с вътрешното ти Аз, с миналото-неговото разшифроване и изчистване
А прогресивна Луна натално Слънце?
Малко е извън темата ,но според вас отнасят ли се същите неща при съвпад на прогресивно Слънце с натална Луна.Може ли да се смята ,че това е един вид пълнолуние
Пълнолуние е налице при опозиция на нат или пр Луна със Слънце, а пр Слънце в съвпад или друг аспект с нат Луна се тълкува също като пр Слънце в рак или в 4д- на преден план излизат родители, дом, семейство, дори скитащ по природа човек има стремеж да свие гнездо, да се сдобие с недвижима собственост; при напрегнат аспект вътрешното и външното "Аз" е нарушена
Имах в предвид новолуние ,а съвпадът е в 7 дом
Прогресивната ми Луна в Скорпион навлиза вече в 28мия си градус. Нормално ли е толкова рано да усещам вече края на този период и лекият полъх на следващият знак, Стрелец? Чувствам се едно такова леко, ефирно, все едно един голям товар ми е паднал от плещите и оставам зад себе си много гадни неща и следва да ми се случват хубави. :012:
Да.
Ихухуу, супер, от кога си мечтая за малко повече огън, че да подпаля решително на някоя посока, не само да ги мисля нещата. След две години и прогресивно Слънце в Лъв, тогава съвсем :13: :13: :13: :13: