Значи наистина има нови болести след ковид.
пост-Ковид синдромът е регистриран като заболяване, да;
Мисля, че трябва да се притесняваш, ако Плутон прави аспект към АЦ, не толкова към Слънцето. Още повече, че е минавал вече от там. Тогава ли се разболя? В кой дом ти е Слънцето?
Тогава започнаха моите многобройни посещения на лекарски кабинети, да:Д
//повече за попаднали рандъм неща в очите, което още ме забавлява:Д
Слънцето е в 9д
art7ess, дай управителите на АСЦ, Слънцето ако ти е в 8 ми не може да е Хилег ?
Станциите на Сатурн и Плутон са трудни, ретроградността- не.
Щом к6 е Скорпион- Марс, Венера, дай да видим статуса, дали са управители през годината ? Марс ти беше в Стрелец, помня, сега тр. Марс с възлите е срещу него. Трябва да избереш- кое е по-важно, работа или здраве? У6 в 7 ми- ако не са ок делата по 7-ми, удрят делата по 6-ти. Аденома на хипофизата оперативно се отстранява, ако не се повлияе медикамендозно и няма да пречи на децата. Пролактинът как ти е ?
Споко, ще живея. Други неща ме притесняват. Най-вече намаленото качество на живот под ефекта на лекарствата (правя по-редки странични ефекти, защото съм много специална:Д), което ще съвпадне с последните ми "млади" години. Била съм вече на продължително "лечение" по друга линия и това бяха напълно изгубени години, в които не можех да функционирам нормално. (то започна при тр.Плутон rx върху Сатурн, диспозитор на Слънцето)
Само макроаденомите се оперират, моята е по-малка. Пролактинома е, така че пролактинът ми не е добре:Д (но той влиза в норми до седмица с лекарства. но лекарството се спира преди и по време на бременността, а със секретиращ тумор няма как да стане, трябва да се смали, за да спре или поне да се намали секрецията. някъде това го правят в рамките на 2 години, у нас повечето го изписват до живот и ти казват да си вземеш куче). Въпросът с децата ми е съвсем хипотетичен, на ниво идея и мечта, нямам партньор.
К6 е във Везни, Скорпион е интерсептиран.
Ще кача карта, вместо да разказвам.
//пр. Сатурн и Венера са в съвпад близо до нат. Слънце в 9д
пр. Марс е на градус от нат. Меркурий (у1,2,5) в 8д
Благодаря ви, че коментирахте, пращам ви антитела:Д