Мой Глупчо.
Слънцето в Скорпион е много силна позиция,ако не се прецаква с празни :ecomcity: :ecomcity: :012:
Де видЕ такова, което не се прецаква. Аз не съм - все си копаят едни ями с някви измислени мелодрами. :012: И си влагат всичките ресурси в някви тотални глупости, които изобщо не им трябват и изобщо не им се получават, просто защото урока е да се научат и да се отказват, но пуста мания - продължават. :012: :012: :012: Виждала съм и такива, на които манията им е да блестят наистина, в някаква група, компания, в работата - но ако някой направи нещо по-добре от тях, лицето им става в цвят зелен.
За мен лично подобен тип хора, дори и да се справят външно с живота (което не отричам, че ще направят), щом толкова лесно излизат от релси заради успехите на другите, явно имат някакъв сериозен проблем - в смисъл че колкото и постижения да имат, няма да се чувстват комфортно със себе си. Слънцето естествено се свързва с 5 дом - воля, сила, истинска същност, но функцията на Слънцето е да отдава и да не се страхува да го прави и за да стане това, трябва да има силен център, изграден около това, което всъщност си ти. Но скорпиона изгражда центъра си по-скоро върху това, в което е вманиачен той, поради което той не може да бъде звезда - звезда без изградено ядро, няма.
Иначе за 4тодомното се съгласих като го премислих пък сега - тези хора си "блестят" по техен начин, просто в по-ограничен кръг - семейството. Но за моето 10тодомно Слънце, макар и в Рак, тези 4тодомни истории идват доста скучновати. "господаря на готварската бъркалка", "господаря на парцала за прах" - айде не, мерси. :012: :012: