А това, че не сънуваш, какво значи? Ставам сутрин и никакъв спомен нямам да съм сънувала.
По-добре така, отколкото като мен днес- спомням си, че сънувах мъжа си, но колкото и да се напъвам сега не мога да си спомня съня, само главния герой съм запомнила :012:
Докато вчерашния сън още го помня детайлно- как бях отворила препълнения гардероб и подбирах дрехи, които вкарвах в малкия куфар, който малката дъщеря ми остави да ползвам за кратки дестинации, че моя куфар е голям и за няколко дневни пътувания ползвах сак или раничка, в която тоалетите ми се мачкаха
Вчера сутринта погледнах в съновника, за празен куфар- неприятности, за пълен- интриги, както и излезе няколко часа по-късно, пак съм жертва на интригите на една новолунна везна, с Марс/Плутон лъв, няма спирачка тази жена, чудя се докъде може да стигне в това да се самоизтъкне, като доста фино потъпква другите, да не би да я измести/засенчи някой? Макар че, винаги съм била на мнение, че рибата се омирисва откъм главата, а главатарят е дева, точно върху моя Плутон в 12д, на градус от АСЦ.