Искам да споделя тук един, че ще го забравя. Дори не ми е толкова важно тълкуването, колкото шегата, смеха в този сън. Може да има предупреждение, но аз се забавлявам на майтапчийският си висш Аз-евала копеле, мислех, че само облечени в мръвка физически творения имаме чувство за хумор. Но не, убеждавам се, че хуморът не е присъщ само на въплътени човеци, а и на починали хорица, ангели и архангели. Та сънувам на улицата стелаж с безплатни нови сандали за взаимопомощ, нещо като безплатно кафе ли ,кво беше.. :017: Та поглеждам- първо сандали хубави, ама черни-дощя ми се-циганска душица, хем хубави хем на аванта, но ми стана неудобно, викам има боси наистина. Обаче голяма тая платформа, па се завъртя и ми се ококориха едни червени сандали -еее не издържах.. :012: Ама не такива дамски с ток, а ниски спортни с бутонки, като шипове!Като зимните ми котки, ама по-големи бутонки, все едно стъпил на нокти .Изкуших се взех да меря първите бяха 37, не съвсем, ама тамън и се събудих. Офф едно от най-важните бяха марка Беъргрилс, та сега четох за този че съм чувала за него от племеникът ми, но не съм го гледала, само онзи дето го ухапа риба меч. Та всъщност името на сандалките с бутони ме разхили-сандалки за оцеляване-беъргрийлс
Още сънища имам ама мразя дълги постове