Тази нощ имах сън, който приличаше на инициация.
Сънувах, че съм застанала пред някаква сграда, приличаше на дълга бяла стена с порти. Бях решена да вляза вътре, но имаше хора отвън и ме посъветваха да не го правя, защото малко хора се връщали от там обратно... Въпреки това влязох и се озовах като че ли в друго измерение - имаше някаква природна гледка, но трудно може да се опише с думи, не прилича на нищо в реалния живот.
Изведнъж се появи нещо /не помня дали е било човек или друго същество/ и ми каза, че щом съм дошла, трябва да премина през няколко изпитания... ако не ме лъже паметта, май бяха 7 на брой, различни. Трябваше да стоя неподвижна и да изживея най-големите си страхове. Едно от тях запомних много отчетливо - копие се засили право към мен и ми прониза сърцето. Мислех, че ще умра, но осъзнах, че това е само игра. През цялото време се смеех...
После ми казаха, че съм издържала всичко, появи се някаква жена. Поведе ме в някаква сграда, приличаше на място за релакс. И ми каза да си съблека дрехите. Когато ги съблякох, видях че са мръсни и се почувствах неудобно. Тя ми подаде чисти нови дрехи, бяха меки и приятни на допир, приличаха на памучна пижама. След това се събудих.