Защото е проверено и потвърдено, а колкото до въшките има ги всякакви, едни живеят по главата, други по триъгълника, а трети по дрехите :012: :012: :012:
Не ми се случи нищо гадно днес, дори напротив, днес отбелязваме с моя мъж 26г от първия ни брак, пожела ми да сме живи и здрави, че да сключим ...
добре, ще чакаме обратна връзка дали си спечелила от тотото.
не си ме разбрала правилно - не казах, че ще ти се случи нещо гадно. сънищата не винаги са предсказателни, дори рядко разпознавам кой сън от кои е. повечето от отразяват дневните преживявания. при някои сънища подсъзнанието вади на повърхността чрез символи неща, които потискаме и се опитваме да забравим, това може да са мисли и събития от преди години.
тълкуването на сънищата е по-сложен процес от това, както го описват в бабешките съновници.
освен това е най-точно, когато е индивидуално, защото едни и същи символи означават различни неща за всеки. примерно лили обича котки и сънува, че ги храни, сънят е позитивен и показва нещо приятно за нея. човек, който не ги обича може да ги сънува в неприятен сън и за него да предсказва негативни преживявания.